eveeettt son gaz devamYine aynı takimdayiz biz.
Ben çok oldu mezun olalı. Teşekkürler canım. Benim. En büyük kırmızı.eveeettt son gaz devam
mezuniyetin hayırli olsun
mezuniyet partisi yaptık mı
Güle güle kullan.Bol bol yürü.Canim bu dünkü adimlarım. Adımsayar öglen geldi o yüzden az
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul Gurbettt42
ama sen sari takıma gectin ya ben onu kastediyorum onu kutlamaliydikBen çok oldu mezun olalı. Teşekkürler canım. Benim. En büyük kırmızı.
Kutlayalımmmmm...ama sen sari takıma gectin ya ben onu kastediyorum onu kutlamaliydik
Güle güle kullan.Bol bol yürü.
ama kaptana soyleyeyim butceden biraz para versin boyle kuru kuru olmazKutlayalımmmmm...
Dimi okuyunca insan dejavu oluyorBirden ben kendimi tanitiyormusum gibi geldi
Oo maasallah Allahm bize de o günleri göstersin o zman sana d abla diyoruzMemnun oldum cnmişin Baya zor. Allah kolaylik versin
ben Zühal
Bayadir takimlardayim :)) eskiden 9.takimdaydim. Kilo verip, uzaklsinca geri aliyorum
Bende 3 cocuk, 2 torun var :) almanyada yaşıyorum
Nickin bana greenpeace animsatiyor
ablacım senin gelmene cok sevindim
O gel- gitleri, koşuşturmyi cok iyi biliyorum cnm. Ama bugunlerde geçecek. Yeterki saglik huzur olsun. Emin ol ilerde bu telaslrini bile ozliceksin:))
Bagisikliginizi guclendirmek icin vitamin takviyesimi alsaniz
Bulursan dogal keciboynuzu pekmezi, propolis vs.
Bende iyi sayilirim cnm. Sadece dizim gecmedi ve ayaklarim cok agriyor
Biraz kilo verirsem heralde daha iyi olur.
Oglanin düğünü atlattik şükür.
Gorumcemin kocasi onceden beyin kanamasi gecirmisti, bi tarafi felcliydi. Bikc hafta once bağırsak patlamasi oldu. Ölümden döndü. Şükür simdi daha iyi
Insan buraya gelmedikce uzaklasiyor,aklina gelmiyor, kendimden biliyorum :))
Baslangicta Biraz zorlamaya calis kendini arkasi gelir
Bide ozleniyorsun cnm yaa
Havai fişek mi lazim oldu alip geleyim 3-5
ay evet kaptanim yaHavai fişek mi lazim oldu alip geleyim 3-5
Yüzde 2 lik avantajda cokmuş yaaaAbla sagligin daha onemli cok zorlama adim icin takımın geneli adim atarsa acigi
Spor yapılsın diyeYüzde 2 lik avantajda cokmuş yaaaniye onu menü puani gibi yüzde 1 yapmadinizki
Günaydın canim ❤Günaydın
Birazdaha uyursan geçer inşallah cnmGünaydın kızlarbaş agrisiyla uyandım eşimi haataneye göndereyim çocuklar uyanmazsa az daha yaticam
Yinede sicak, deniz kenarindasinDaha iyi olur inşallah...ömrü varsa yaşar kuzum. Üzülüyoruz ama hayatın gerçeği...ben alıştım sanki tatildeymişim de evime dönmüş gibiyim. Öncesinde Antalyadaydik . Üç buçuk yıl kaldım Bursa'da...aslında yaşadığım yerleri yazsam sayfa değişir ...neyse çok duramıyorum bir yerde sıkıntı basıyor.
Coook teşekkür ederim güzel kalpli Simayimablacım senin gelmene cok sevindim
hersey geldi gecti insa simdi sira kendine bakim zamanı
Ama ama benim gibi sakat ve yaşlı birine haksizlik oluyorSpor yapılsın diye
Herkes adim atamiyor zaten abla yapabildiğin kadar yap yeterli sagligin daha önemliAma ama benim gibi sakat ve yaşlı birine haksizlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?