Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam annemin aradığı evlatsın 😂 Bende realistin bayrakla koşanı… Yazık kadın kaptırmış kendini evlendirme programları falan izliyor, ‘ajanstan anne bunlar, tutulmuş adamlar, Allah aşkına değiştir kanalı’ diyorum. O kadar inanmış ki kadın ‘Ajan mı? Tipi de benziyor zaten’ diyerek cevap veriyor😏
Ayy ne tatlı. 🤗

Bu arada gelelim gün sonuna.

Sabah 30 dk tüm vucüt antrenman sonrası,

Kahvaltı 11.00
Bol yeşillik,
1 kase menemen + 2 yumurta.
2 dilim hindi füme,
2 kk peynir.

Akşam 17.00
1 porsiyon tavuk ve bol limonlu salata.

1 kupa sütlü nescafe yaptım, gidip gelip birkaç yudum içiyorum.

Su: 2 lt
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa

Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum😔
Pes etmicez bende carsambadan beri 1 gram oynatamadim

6 mart menüsü

07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates

Arada bitki çayı

13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe

Bitki cayi

16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik

18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt

Bu aralar tost fazla ust üste oldu. Bu hafta yesilligimi arttirip fit tarifte yapmayacagim adimlari da 10 binde tutmaya calisacagim bakalim sonucu ne olacak. Suyu az iciyorum arttirmaya çalışıyorum

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia s i d e l y a s i d e l y a
L u c i a L u c i a

Anaaaaaa kız öz hakiki Boşnak mantısı el açması. Gördü istiyor. 🙈
Tatlım hiç yemedim tepside görmüştüm ama tabakta tane tane ilk kez görüyorum. :KK57: artık asla unutmam Boşnak mantısıni. :KK68:
Eee naptın yedin mi :rolleyes:insanin ömründe kaç kere önüne çıkar ki bu lezzet...gerçi sen mütemadiyen görüyorsundur :KK68:

Aynen. İçimden saçımı başımı yolasım geliyor ama çocuk… çocukluğunu şimdi yaşayamayacakta ne zaman yaşayacak. Kendine zarar verecek şeyler haricinde herşey serbest evde. O da çok iyi kullanıyor bu durumu, hakkını veriyor yani😊
Bizimkinde yaramazlık yok, bol mizmizlik bol tablet. Keşke evi darmadağın etse ama hep neşeli olsa😇

Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum😔
Canım üzülme, oluyor bazen çok şişlik ödem. Sen suyu bol tut, tuzu az tut, adetin bitince toptan gider hepsi😍

Cuma menunde pirinc pilavi vardi sanirim canim belki onun ve reglin etkisi ile arti gelmissindir ama moralini bozma cumaya kadar eksiye düşersin 🥰🥰

Bu arada gelelim gün sonuna.

Sabah 30 dk tüm vucüt antrenman sonrası,

Kahvaltı 11.00
Bol yeşillik,
1 kase menemen + 2 yumurta.
2 dilim hindi füme,
2 kk peynir.

Akşam 17.00
1 porsiyon tavuk ve bol limonlu salata.

1 kupa sütlü nescafe yaptım, gidip gelip birkaç yudum içiyorum.

Su: 2 lt
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa
Afiyet olsun canim♥️

E bitanem regl olmuşsun. Şişlik, artı görmen falan çok doğal üzme kendini

Back
X