Günaydın biricikimmm![]()

Musmutlu güzel haberler alacagimiz bir gün olsun tatlım . Hem burada hem sosyal hayatımızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın biricikimmm![]()
Allah'ım yüzümüzü hep güldürben senin varlığını görünce bile gülüyorum ki
kalmaz kalmaz
güzel düşünelim güzel olsun![]()
İnşallah biricikim
Musmutlu güzel haberler alacagimiz bir gün olsun tatlım . Hem burada hem sosyal hayatımızda![]()
Tatlım afiyet olsun.6 mart
Kahvalti 10h
1 bardak laktozsuz sut
3 yk yulaf
Yarim muz
6 badem
Ara 13
Kahve
7 findik
Aksam 17h (annemde)
2 kepce mercimek corbasi
Koca tabak yarisi salata
3 tane serce parmakdan kucuk sarma
Antep biber dolmasi (en kucuk boy)Elhan yerken sen geldin aklima
Ara
Cay kahve
Su 2den sonrasini saymadim
Adim 9497
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_ @Maviokur
Sebze yemegi planliyodum ama sebze yemegi yoktu, dunurlerimiz (kucuk kardesimin kayin ailesi) Tunuslular annem herseyi kulturel takilmis
Ben işe geldim artık, pazartesi tartısını etkilemez ama eve gidince pilleri falan sökücemGünaydın canım. Bir ağırlıkla çık. Sonra tekrar tartıl.
Bende de oluyo, en son tartıldığım kiloyu gösteriyor bazen. Hemen bi şampuan domestos deterjan ne varsa kucağıma alıp çıkıyorum. Sonra tekrar tartılıyorumBen işe geldim artık, pazartesi tartısını etkilemez ama eve gidince pilleri falan sökücem![]()
Tebrikler canım
Biliyo musun hiç haftasonu 900 gr gitmemişti ilk defa gitti, en çok 500 gitmiştiTebrikler canımmaşallah
Gözlerimi görmeni isterdim.
![]()
Günaydın canim
Günaydın ablacimGÜÜÜÜÜÜÜNAAAAYDIIIIIIIIIN![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Teşekkür ederimGünaydın canim
Sabit olmanda guzel ama bir agirlikla tartil yarın istersen belki farkli bir sonuc cikar
Günaydın ablacim
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim![]()
Kesinlikle hocam gidecek nasılsaBeraber uğraşırız hiç dert etme![]()