Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar herkese. Tartıda bir miktar eksi görmeyi beklerken sabit çıktım🤨 Dolaşım sistemimle ilgili biraz sıkıntıdayım, o nedenle olabilir. Bir de en son tartıldığımdan bu yana hiç dokunmamıştım, acaba sıfırlamalı mıydım?
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip-
Günaydın canım. Bir ağırlıkla çık. Sonra tekrar tartıl.

6 mart
Kahvalti 10h
1 bardak laktozsuz sut
3 yk yulaf
Yarim muz
6 badem

Ara 13
Kahve
7 findik

Aksam 17h (annemde)
2 kepce mercimek corbasi
Koca tabak yarisi salata
3 tane serce parmakdan kucuk sarma
Antep biber dolmasi (en kucuk boy) Elhan Elhan yerken sen geldin aklima

Ara
Cay kahve
Su 2den sonrasini saymadim
Adim 9497

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ @Maviokur

Sebze yemegi planliyodum ama sebze yemegi yoktu, dunurlerimiz (kucuk kardesimin kayin ailesi) Tunuslular annem herseyi kulturel takilmis
Tatlım afiyet olsun. :KK68:
Acı buldular mi yemeklerinizi? 🤩

Ben işe geldim artık, pazartesi tartısını etkilemez ama eve gidince pilleri falan sökücem 🥴
Bende de oluyo, en son tartıldığım kiloyu gösteriyor bazen. Hemen bi şampuan domestos deterjan ne varsa kucağıma alıp çıkıyorum. Sonra tekrar tartılıyorum😅

Günaydınlar herkese. Tartıda bir miktar eksi görmeyi beklerken sabit çıktım🤨 Dolaşım sistemimle ilgili biraz sıkıntıdayım, o nedenle olabilir. Bir de en son tartıldığımdan bu yana hiç dokunmamıştım, acaba sıfırlamalı mıydım?
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip-
Günaydın canim ♥️
Sabit olmanda guzel ama bir agirlikla tartil yarın istersen belki farkli bir sonuc cikar♥️
GÜÜÜÜÜÜÜNAAAAYDIIIIIIIIIN😁😁😁😁
Günaydın ablacim ♥️
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim 🤩🤩

Haftaiçi iş güç haftasonu ev işLer
Tüm yorgunlugumu bi atayim diyorsun
Atamiyorsun bi pazartesi sendromu ile işe başlangiç yapıyprsun hava kapalı masada bekleyen evraklar hiç bişi canı istemiyor
Gidip kahve yapıyorsun Sonra uykunu ayılamıyorsun boş boş oturuyorsun işte bu ben 😅

Back
X