Daim olsun inşallah.Biliyo musun hiç haftasonu 900 gr gitmemişti ilk defa gitti, en çok 500 gitmişti![]()

Cuma kaptanı göz kırpıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daim olsun inşallah.Biliyo musun hiç haftasonu 900 gr gitmemişti ilk defa gitti, en çok 500 gitmişti![]()
Haklısın canım iş hiç bitmiyor, hava açık olsa biraz açılıyor insan.Haftaiçi iş güç haftasonu ev işLer
Tüm yorgunlugumu bi atayim diyorsun
Atamiyorsun bi pazartesi sendromu ile işe başlangiç yapıyprsun hava kapalı masada bekleyen evraklar hiç bişi canı istemiyor
Gidip kahve yapıyorsun Sonra uykunu ayılamıyorsun boş boş oturuyorsun işte bu ben![]()
Abkacim cuma eksilere inersin artın çok degilBugün bende kabul günü var kesin,içtiğim kayısı çayı varya gece içmiştim onu, gene wc durumu oldu tartıldım 59.30 çıktı bu seferde.Gwrildim resmen bugün.
Zipzip-
Cuma 58.60
Pazartesi 59.30.
Fark +700.
Tartılmam. Sonuç yarında sabit çıkarsa canım sıkılır çünkü. Cuma ola, hayrolaGünaydın canim
Sabit olmanda guzel ama bir agirlikla tartil yarın istersen belki farkli bir sonuc cikar
Günaydın ablacim![]()
İnerim mutlaka bugün varya 3 farklı sonuç çıktı sabahtan beriAbkacim cuma eksilere inersin artın çok degil![]()
Aynen ayılamaya çalışıyorum ama yorgunum halaaaHaklısın canım iş hiç bitmiyor, hava açık olsa biraz açılıyor insan.
Ama bu hafta hava berbat![]()
Ben miDaim olsun inşallah.
Cuma kaptanı göz kırpıyor900 gr.a gözün gibi bakar üzerine daha da koyarsın. Bu hafta eğlenceli geçecek ben de daha fazla vereyim diye uğraşacağım oh ne güzel oldu
![]()
Canım yalancı kilodur, cumaya hepsi giderBugün bende kabul günü var kesin,içtiğim kayısı çayı varya gece içmiştim onu, gene wc durumu oldu tartıldım 59.30 çıktı bu seferde.Gwrildim resmen bugün.
Zipzip-
Cuma 58.60
Pazartesi 59.30.
Fark +700.
Görürsün canım inşallahCuma güne 6 lara görme hırsım bi an evvel ulaşmak istiyorum
Nedense dikkat etmeliyim
Artilar azalmisBugün bende kabul günü var kesin,içtiğim kayısı çayı varya gece içmiştim onu, gene wc durumu oldu tartıldım 59.30 çıktı bu seferde.Gwrildim resmen bugün.
Zipzip-
Cuma 58.60
Pazartesi 59.30.
Fark +700.
Kolay değil hayatım erkenden evden çıkmak. Allah kolaylık versinAynen ayılamaya çalışıyorum ama yorgunum halaaa
Sabah erken 5 te kalkıp rutin yapyım dedim hoop 6 da kalktım
Namazı kıldım
Ha hu derken 7:30 ta evden çıktım aslında 7:15 gece çıkmam lazım tembelim o konuda evden çıkasi gelmiyor![]()
Insallah guzel dengelemisimdirAfiyet olsun canım protein de lazım çok güzel dengelemissin![]()
Tebrikler cnm cok guzel eksin var
Kadin cok seviyo aciyi sknti olmadi :)Tatlım afiyet olsun.
Acı buldular mi yemeklerinizi?![]()
Aynen kabul günüm oldu bugün ilk defa oluyor bide,misafir geldimi böyle olacak demek ki,yaktı beni simit ve soğuk baklavalarArtilar azalmis![]()
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimGünaydın kızlarkilomu yazayım
Cuma 90,2
Bugün 90,0
Fark 0,2 kg
Günaydın canim hosgeldinGünaydın canlar ben ve kilolarım geldik yeriniz var mı
Yediğim kebaplar ciğerler kokoreçler şırdan lar ahanda burda benim suçum yok![]()
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederimKizlar Gunaydin,
once bomdirikimkbyapayom sonra dunku menumi paylasamamistim onlari paylasicam
cuma 69.10
bugun 68.95
fark -150
ben foto cekemiyorum cekene kadar sayi kayboluyor o yuzden uygulamadan ekran goruntusu atiyorum. zaten gun saat yaziyor ustte (03/07 yani 7 mart)
Eki Görüntüle 3020651
Günaydın canım, tebrik ederimGünaydın kızlarkilomu yazayım
Cuma 90,2
Bugün 90,0
Fark 0,2 kg
Günaydın canımGünaydın canlar ben ve kilolarım geldik yeriniz var mı
Yediğim kebaplar ciğerler kokoreçler şırdan lar ahanda burda benim suçum yok![]()