Bazı sorunlar çözülür sen motivasyonunu yitirme tatlım.valla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.
No noTamam o zamansakın bir bütün yeme canım ceyrek ye bari (1 dilim yeter şimdiden beynine 1 dilim yeter sinyalini ver)
Gecmis olsun canimKüçük kızımın da ateşi var hafifbenimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
Hayır yemezsin yedim sanki de bak pişman olacaksın ...No no
Ben simdi yatagima gidip depresyona girmemek icin kendimi zor tutuyorum
Bir butun yicem
Allah dermansiz dert vermesin. Tamam cok büyük sorunlari yok çok şükür. Ama gerçekten gercekten cok yoruldum artikGecmis olsun canim
Benimde kucuk usutmus heralde
Burnu akiyo
Kontrol et sk sk atesini
Korkma sakin ol
Kuzey Bati avrupadayim cnmCanım Ankaralıyım ben, kışları kar buz oluyordu hep. Ne zaman ki buraya geldim kara hasret kaldım. Ama bu sene buraya da güzel kar yağdı, okullar tatil oldu, çocuklar kar tatili mutluluğunu tattıhangi memlekettesin bilmiyorum ama kar yağınca evinde otur ben kendini Türkiye’de hisset
Simdi degil ya cuma odulu olarakHayır yemezsin yedim sanki de bak pişman olacaksın ...
NoRmalde yağar miydi, oralari soğuk bilirdim benKuzey Bati avrupadayim cnm
Burada bu yil hic kar yagmadi desem
Abla senin her yazmalarin da hayat tecrübenin çok fazla olduğunu düşünüyorum.bunun yaşla ilgisi yok.yasanmislikla ilgisi varBazı sorunlar çözülür sen motivasyonunu yitirme tatlım.70' ler çok uzakta değil gel beni gör diye bekliyor.
İnşallah diyelimüzme kendini bitanem.
Hmm ay geçmiş olsun anlamıyorum ben onlardan pek öyle akacak bisey miymiş Allah AllahOperasyon değil canım ya gözümün altına dolgu aktı. Yani dolgu yaptırmıştım geçen sene, o dolgu aşağı aktı yanak kemiğinin üzerine. Oraya dolguyu eritecek sıvı enjekte etti doktor. Büyük bir şey değil de ben korktum
Yatağına uzanıp dualarını et ve güzel bir uyku çek.No no
Ben simdi yatagima gidip depresyona girmemek icin kendimi zor tutuyorum
Bir butun yicem
Cok sukur cnmAllah dermansiz dert vermesin. Tamam cok büyük sorunlari yok çok şükür. Ama gerçekten gercekten cok yoruldum artik
Yemekleri yaptım, okula gittim çocukları aldım geldim yimek yedik. Sütlaç yetişmemişti, onu yaptım mutfağı topladım kahve içtim, sonra eşim yemek yedi, çocuklar yine atıştırdı, onları topladım, sonra pilates sonra yürüyüşHaftada yüz iki yüz gram veriyorsam hasretinden prangalar eskitmisimdir deli kuş
O kadar yorgunluğun üstüne pilates yaptıysan sana daha da bir şey demiyorum.
Kral kızının da arada bir halkin arasına karışması lazım ama
Evet hemde nasil buz gibi olurduNoRmalde yağar miydi, oralari soğuk bilirdim ben
Belçikaydı değil mi canım ? Havalar soğuksa kar yağınca yumuşar biraz. Ayrıca evde durmak da dinlendirir seniKuzey Bati avrupadayim cnm
Burada bu yil hic kar yagmadi desem
Valla burnu tikansa bile ben kahroluyorum çok iyi anlıyorum seni. Çok geçmiş olsun canımAllah dermansiz dert vermesin. Tamam cok büyük sorunlari yok çok şükür. Ama gerçekten gercekten cok yoruldum artik
Gidip yatagipda depresyona girimYatağına uzanıp dualarını et ve güzel bir uyku çek.
Sen de mi BrütüsYemekleri yaptım, okula gittim çocukları aldım geldim yimek yedik. Sütlaç yetişmemişti, onu yaptım mutfağı topladım kahve içtim, sonra eşim yemek yedi, çocuklar yine atıştırdı, onları topladım, sonra pilates sonra yürüyüş
Yarın erken kalkmayacağım için bi gayret taptım herşeyi
demek ondanmış
Valla normalde akan bir şey değil ama şans diyince ben diyim anla :))Hmm ay geçmiş olsun anlamıyorum ben onlardan pek öyle akacak bisey miymiş Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?