Evet belcika canimBelçikaydı değil mi canım ? Havalar soğuksa kar yağınca yumuşar biraz. Ayrıca evde durmak da dinlendirir seni
Sen kendine iyi bak, sen hasta olursan çok kötü olur. Geçmiş olsun canımKüçük kızımın da ateşi var hafifbenimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
HaklısınAllah dermansiz dert vermesin. Tamam cok büyük sorunlari yok çok şükür. Ama gerçekten gercekten cok yoruldum artik
Gerçekten sana çok zor oldu, bütün küçük çocuklar hep hasta bu kış. Az kaldı bahar geliyorYani sokakta bazen bakiyorum cibildak, corapsiz terlikle gezen cocuklar görüyorum yaa. Ben bunlari hastaliktan korumak için neler yapıyorum yok yok yokbitmeyen kış oldu benim için çok bunaldım yaza ışınlanmak istiyorum
EvvetSen de mi Brütüs
Valla normalde akan bir şey değil ama şans diyince ben diyim anla :))
Kuzum ne aynı kalıyor ki, her şey değişiyor.. Mevsimler, insanlar...Evet belcika canim
Ay yok bu yil dogru duzun soguk olmadi
Suan bahar yasiyoruz
Tuhaf
Ben anladım zaten.Çok pis küfür ediyorlar
Kiyamet alametleriKuzum ne aynı kalıyor ki, her şey değişiyor.. Mevsimler, insanlar...
Yok cnm ya nerdesin dedimBe. Anladım zaten.
Tabi ki canım. Çok geçmiş olsun.İyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya
Nasil olsa olecez ac olmeyim bariKiyamet alametleri
Allah her şeyin hayırlısını versin canımKiyamet alametleri
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.Küçük kızımın da ateşi var hafifbenimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
Ben karlı havada çıplak ayak koşan çocuklar gördüm. Bünye alışıyor sanırım.Yani sokakta bazen bakiyorum cibildak, corapsiz terlikle gezen cocuklar görüyorum yaa. Ben bunlari hastaliktan korumak için neler yapıyorum yok yok yokbitmeyen kış oldu benim için çok bunaldım yaza ışınlanmak istiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Tek başına yine iyi idare ediyorsun. Çocuklarına iyi bakıyorsun ama işte bu sene çocuklar hastalıktan kurtulamadı. Sık sık ateşini ölç canım . Gece uykusuzluk zorlayabilir ama ne yapalım biz anneyizKüçük kızımın da ateşi var hafifbenimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
Tam benlik bir bakış açısıNasil olsa olecez ac olmeyim bari
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya
Birşey yemiyorsan ara vermene ne gerek var ki canım. Çok geçmiş olsun. Sen kal benceİyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya
Kurtulacaksın 80 lerden. Bana en çok kimi 60 kilo görmek istersin deseler seni vevalla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.
Geçmiş olsun canımHastaneye yatırdık canım.insallah şifa bulur babam
Ne oldu yaa. Depresyona girmeyin güzel bi şey değil. Ben dün girdim ordan biliyorum.Gidip yatagipda depresyona girim
Salya sumuk aglayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?