Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman bu resmi tlfnu na kapak resmi yap canım 💋

Abla ben çikolata sevmem ki yine de teşekkür ederim 😘

O zaman sende tlfnuna kapak resmi yap canım 😘

Koptum bu yoruma.biz bura da her telden çalıyoruz😁
iyi fikir ✅
Afiyet olsun ortim menune bayildim

Ya ben butun gun fistik gibi gidiyorum
Ama aksm olunca 2 gundur canim ekmek cekiyo ya
Burnuma misss gibi kokuyo

Iyyyeeeeee Nederlands ha
Waar ben jij kiz
aaaaaa hic oyle denir mi yaaa ıyyyeee falan nakadan guzel bir dil 🤭😍
sen unutmusun benim yasadigim yeri :KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
Kurtulacaksın 80 lerden. Bana en çok kimi 60 kilo görmek istersin deseler seni ve Tutku44 Tutku44 u söylerim. Gerçekten çok istiyorum. Bütün arkadaşlarımın hedefine ulaşmasını istiyorum ama siz uzun zamandır bu mücadeleyi veriyorsunuz. Kaç kez yenildiniz tekrar ayaga kalktınız, pes ettiniz tekrar başladınız ben de bunları çok yaşadim. 60 kilo resimlerinizi görmek beni inanılmaz mutlu edecek. Tabi sizin kadar mutlu olamam. 😘❤️😘❤️😘❤️
aaaaaahhhh cok düstük kalktık wallaaa :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

şukur yolumuzu bulduk insa 🍃🍃🍃

Merhaba kızlar benim misafirlerim geldi kardeşlerim ve yeğenlerim bu yüzden çok sevinçliyim ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta pek diyete uygun beslenemeyebilirim onun için yarın kilo bildiriminden sonra önümüzdeki hafta için masterfite katılmak istemiyorum burayada çok sık gelemeyebilirim menü yazmaya çalışacam sadece

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Merhaba kızlar benim misafirlerim geldi kardeşlerim ve yeğenlerim bu yüzden çok sevinçliyim ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta pek diyete uygun beslenemeyebilirim onun için yarın kilo bildiriminden sonra önümüzdeki hafta için masterfite katılmak istemiyorum burayada çok sık gelemeyebilirim menü yazmaya çalışacam sadece

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Merhaba canim gözün aydin🥰
Misafirlerin gidince daha cok gelirsin canim ailenle vakit gecir🥰🥰

Back
X