Hoşgeldin canım5. Takımdaydım
Hoşbuldummdaha önceden 5. Takımdaydım
artık yarışma olmuyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım5. Takımdaydım
Hoşbuldummdaha önceden 5. Takımdaydım
artık yarışma olmuyor galiba
iyi fikirO zaman bu resmi tlfnu na kapak resmi yap canım
Abla ben çikolata sevmem ki yine de teşekkür ederim
O zaman sende tlfnuna kapak resmi yap canım
Koptum bu yoruma.biz bura da her telden çalıyoruz![]()
aaaaaa hic oyle denir mi yaaa ıyyyeee falan nakadan guzel bir dilAfiyet olsun ortim menune bayildim
Ya ben butun gun fistik gibi gidiyorum
Ama aksm olunca 2 gundur canim ekmek cekiyo ya
Burnuma misss gibi kokuyo
Iyyyeeeeee Nederlands ha
Waar ben jij kiz
aaaaaahhhh cok düstük kalktık wallaaaKurtulacaksın 80 lerden. Bana en çok kimi 60 kilo görmek istersin deseler seni veTutku44 u söylerim. Gerçekten çok istiyorum. Bütün arkadaşlarımın hedefine ulaşmasını istiyorum ama siz uzun zamandır bu mücadeleyi veriyorsunuz. Kaç kez yenildiniz tekrar ayaga kalktınız, pes ettiniz tekrar başladınız ben de bunları çok yaşadim. 60 kilo resimlerinizi görmek beni inanılmaz mutlu edecek. Tabi sizin kadar mutlu olamam.
![]()
Günaydın canimgünaydın herkeseee
![]()
Tünaydın canimTünaydın hanımlar r![]()
İnşallah canımİnşallah birkaç hafta içinde emeklerinin karşılığını iyice göreceksin![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Selamlar
Öğlem yulaflı tavuklu salatayi yedim tok tuttu bi kase kadardi
Adim yok ama 6156 attım
Hava buzzzzzz gibi buzzzzzzz anammmm
Teşekkür ederim bitanemBüyük olan pek sevecen değil ama wc ye benle beraber gelir. Küçük olan öyle yaseverken elimi tutuyor. Ya da dışardan gelirsem hemen ayağımın üstüne yatıyo
Afiyet olsun canım, artık güzel yiyisun![]()
Merhaba canim gözün aydinMerhaba kızlar benim misafirlerim geldi kardeşlerim ve yeğenlerim bu yüzden çok sevinçliyim ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta pek diyete uygun beslenemeyebilirim onun için yarın kilo bildiriminden sonra önümüzdeki hafta için masterfite katılmak istemiyorum burayada çok sık gelemeyebilirim menü yazmaya çalışacam sadece
Zipzip-
Cordelia
Picaklayan pıçaklayana
Selam canimSelam
Malum herkes evde olunca ugrayamadim sabah. Tartilamadim da bu sabah
Kuafore gidip bir aydinlandim geldim 1 ay olmuş gitmeyeli![]()