Artin cok degilmis canim haftaya daha iyi olurEki Görüntüle 3023472 bu hafta 63.9
Geçen hafta 63. 6
Fark +300 gr
62 kgolma hayalim fora oldu bu hafta
Tamam ama 3.5 kilo verme rekorum varBen 63. 0 kiloyum sandım bi antmm en çok veren kazanır bacimmm
Ben daha geçmiş yapmadımGördüm minnoşum cevap yazmıştım en sevdiğim hareketler diye :))
Ben seni tatmin etmiyorum galiba@gezegenfeza canım sana geçen hafta sözüm vardı kapışalım mı istiyor musun
60 iyi ama 55 daha iyiBoy 1.65 neden 55şimdi 60 ise tam iyisindir
Canım yeşil takımin açılma amacı spor yapamıyorum ben diyenler diyet yapsın diyeydi ama şimdi relax takılmak isteyenler de yeşil takımda oluyor. Ben de yeşil takıma geçip yeşil takımı daha yakından görmek izlemek istiyorum. Yani Spor yapacağım bu hafta da. Diyet de yapacağım ama yeşil takımdayim.Neden yeşil ortim?
Haftaya muhtişimmm olacak KaptanımArtin cok degilmis canim haftaya daha iyi olur
Aslında bilindiği üzere ben kapışmayı hiç sevmemBen seni tatmin etmiyorum galiba
Canim iyi aslinda ama gece agrilari oluyor uyaniyor kivraniyor tam gecmis degil gecmeyecekte hep olacak ama olmamasini saglamak bizim amacimiz
Hmmmmm güzel fikir orticimCanım yeşil takımin açılma amacı spor yapamıyorum ben diyenler diyet yapsın diyeydi ama şimdi relax takılmak isteyenler de yeşil takımda oluyor. Ben de yeşil takıma geçip yeşil takımı daha yakından görmek izlemek istiyorum. Yani Spor yapacağım bu hafta da. Diyet de yapacağım ama yeşil takımdayim.
Bundan sonra rahat olmak isteyenler izinli olsun istiyorum.
Cordelia yaman.
Gönlüne göre olsun canımBenim boy 1,65
Ama 60 olmak istiyorum
Desene midenle çok savaşacaksin bu haftaAslında bilindiği üzere ben kapışmayı hiç sevmemama teklifle geleni kıramıyorum. Gezegencim geçen hafta teklif etti ama sarı takimdaydım bu hafta için söz verdim.
Anlayacağın bu hafta kıran kırana geçecek benim için
İnşallah hafifler ve tamamen geçer kuzum.Canim iyi aslinda ama gece agrilari oluyor uyaniyor kivraniyor tam gecmis degil gecmeyecekte hep olacak ama olmamasini saglamak bizim amacimiz
İyi gelecek bana canım. Yoksa hızla eskiye döneceğim o kadar emek verdim heba olmasın. Kapış benimleDesene midenle çok savaşacaksin bu hafta
Yeşil kalabalık bu haftaÇok teşekkür ederim. Yesilde kimler var suan.
Yeşil kalabalık bu hafta
Dolunaydagel.
Chedarice
Lucia
Sandriyon
Lavinia_98
Dahada eklerim galiba
Allah bize yardım etsin.Desene midenle çok savaşacaksin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?