Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İzmir benim şehrim İzmirli değilim, uzun süre de yasamadim ama İzmir'i çok seviyorum. Ankara'dan sonraki yerleşim yerimiz İzmir olsun istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor o konuya
Bizde seviyoruz izmir i 3yıl önce urla daydık yeniden izmir olunca çok mutlu olduk. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur
kiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak su
Ödem için mi yağ yakımı için mi bu canım

Elifcigim senide yeniden gormek cok guzel.Nasilsin canim? Her sey yolundadir umarim.Yine kilolari alip , kurkcu dukkanina dondum ben.
Teşekkür ederim ozgecim bende uzun zamandır yoktum geri döndüm,burası olmadan kilo veremiyorum
6.takimda berabermisiz ordan hatirladim
ayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sanki

ee sık sık gel artık o zaman buraya Kraliçe kaptanımız
benimde evlenme durumlari var ama ne zaman olacagi belirsiz

Afiyet şifa olsun menü beğendim tatlım. Saatleri de yazmayı unutma, sporun cok iyi

kızzz bu ne sabah sporu diyo bide

bebe uyuyorken eliptige gideyim bu mesaj beni cok kıskandırdi
Sabah da çıkıyorum artik tatlım ,geldiğimde mekik çekiyorum bugün 70 yaptım üst yanlar içinde hareket yapiyorumbenim bebelerde büyüdü az çok çıkabiliyorum, terlemek içinde yokuş cikiyoz ya of bitiyom.

Ay ay dikkatinizi çekmişim

Merhaba, hosbuldum.Anketi doldurdum aslinda ama kaptani etiketlemem gerektigini bilmiyordum.

Teşekkür ederim ozgecim bende uzun zamandır yoktum geri döndüm,burası olmadan kilo veremiyorum

6.takimda berabermisiz ordan hatirladim

benimde evlenme durumlari var ama ne zaman olacagi belirsiz
Sana da, kendime de bol kilo vermeler diliyorum canim.

İnşallah bugün geçerse yarın sabah tartılırım. Ay dua edin kızlar bana noolur. Neredeyse iki hafta oldu bıktım bu diş ağrısından
Oyy Oyy Oy çok kötü olur diş ağrısı. Biran önce geçer inşallah. Hemen kalsiyum takviye iç. Allah şifa verssin canım

Ellerine sağlık canım
Aboo ben takımdan atılmış mıyım
Cuma görüşürüz Tutku44 kaptan pişman olacaksın nasıl verdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…