- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Dünya gözüyle bir de toplu olarak mavişlerimi sıralayım
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
_ASTRAL_
erenmothers
@She-Raa
@EppekArasi
@gewezebidik
Şirinlerim mevzuyu biliyorsunuz
1- Hafta sonu spor avantajini kaçırmayalım. Yarın için planınızı yapın.
2- Bugün aklınızı meşgul eden ne varsa onu yiyin.
3- Menü + su + spor hiç aksatmiyoruz.
4- Bu etapta hepinize sağlıklı, huzurlu keyifli kilo vermeler diliyorum. Her türlü yardımlar için yanınızdayim mavişlerim.
neeeee yeşil takımı daha yakından mı izlemek istiyorsun ?Canım yeşil takımin açılma amacı spor yapamıyorum ben diyenler diyet yapsın diyeydi ama şimdi relax takılmak isteyenler de yeşil takımda oluyor. Ben de yeşil takıma geçip yeşil takımı daha yakından görmek izlemek istiyorum. Yani Spor yapacağım bu hafta da. Diyet de yapacağım ama yeşil takımdayim.
Bundan sonra rahat olmak isteyenler izinli olsun istiyorum.
Hahahahha kız ödülüm olsun zaten beni bilirsin istedim mi güzel kilo veririmSen hariç
Bende başladım temizliğimi yaptim. Dün 300 ip atladim. Bugün 500 defaya çıkaracam. Oğlum uyur uyumaz ben atlamayaAha da kitledim midemibismillah başlıyorum
Sen de benim maviş annemmmcanımmmm
İnşallah kuzummmSen de benim maviş annemmm
İbreyi iyice kaydiralim sola doğru
Aaaaaaa bak sen başlamış benim rakibeBende başladım temizliğimi yaptim. Dün 300 ip atladim. Bugün 500 defaya çıkaracam. Oğlum uyur uyumaz ben atlamaya
Aynen öyle oturuyorsunuz. Uslu uslu oturup yiyorsunuz. Biz spor yapamıyoruz bizimde Bir takımımız olsun, grubumuz olsun diye kandırdınız bizi. Diyetten kaçtınız.neeeee yeşil takımı daha yakından mı izlemek istiyorsun ?
niye ki? kaptanımız da dahil olmak üzere biz hiç yaramazlık fln yapmıyorduk ki.
uslu uslu oturuyorduk
Ben kırmızdayken pek ibre kaymaz sizin takımda ablaaaaSen de benim maviş annemmm
İbreyi iyice kaydiralim sola doğru
Şaka şaka, haftada bir ödül normal, diyetisyen bile veriyorHahahahha kız ödülüm olsun zaten beni bilirsin istedim mi güzel kilo veririm
Zaten çok motive yim
İyi bir şey mi kötü mü bu şair ne demek istedi kiBen kırmızdayken pek ibre kaymaz sizin takımda ablaaaa
Şair hiç şansınız yok dediİyi bir şey mi kötü mü bu şair ne demek istedi ki
Oh oh mavişim iş başındaBen de henüz spor yapamadım, ev içi koşturma hariç. Bir yarım saat ter atayım.
Eki Görüntüle 3023588
Bugünün en güzel mesajı oldu buŞair hiç şansınız yok dedi
Yeşil takım olarak bomba gibi geliyoruz Kırmızı ve maviyi tarihe gomecegiz.Bazen persembeden veda ediyor ben de kaçırdım mesajını zannettim. İnşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?