- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.779
- 798
- 41
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Cumartesi gece ilk saatlerde vefat etti.memlekete defnedildi ilçeye.
7sinde Karabük'te mevlit oldu. Ertesi gün evime döndüm.
Taşınıyoruz. Ev topluyorum.
Bir yandan da çocukların LGS tercihleri var.
İnşallah haftaya yerleşip gruplara dönerim
Özledim buraları
anlatmıştın canımm iyi değildi Allah rahmet eylesin Basınız sagolsunMerhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Özledim buraları
Sayende bıraktığım spora başladımKirmızı takımmmmmm
Spoooorrr yapannn var mı????
kan ter içinde kaldımmm leslie devam ediyorummm
Bu da su sayılır. Kaç litreydi
Spor bilgisi içinGrupta aktif olacağım inş ancak öyle kilo gidiyor motive oluyorum bugün tek öğün planladım evdeyim bugün o yüzden sabahtan spor da yaptım
Kolay gelsinKızlar 3 küçük çocuğum var işim çok oluyor çok arkalarını geziyorum birde dün gezmeden geldik kıyafet çok çıktı hala onlarla uğraşıyorum
Sorunu bulmuş ve yok etmişsin. Bundan sonra hedefe doğruBir haftada iki kilo vermişim keşke önceden diyet yapsaydım kilo sebebim yemek değildi aslında ayak üstü çocukların abur cubur pasta ne varsa yedim öyle aldım şimdi onları çıkardım sadece
Merhaba hoşgeldinSelaaaam
Sağlıkla huzurlaBaya zor oluyor malesef antalya dan izmir e geçicez nasipse. 6.şehir değişikliğimiz olacak
Başın sağolsunMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
insa verir ve dengede kalıriz tatlımmÇok teşekkürler kilo aldım geri geldim
Sayende bıraktığım spora başladımTutku44 kaptanım dün toplam 3,5 saat yüzdüm. Bugün de sabah akşam yaptığım yogama başladım. Boncuk2307 şekerime duyurulur
Bu da su sayılır. Kaç litreydi
kesinlikle aktif olmak cok iyi geliyor banada öyle canımGrupta aktif olacağım inş ancak öyle kilo gidiyor motive oluyorum bugün tek öğün planladım evdeyim bugün o yüzden sabahtan spor da yaptım
evet canım cumaya buyük ihtimal takimlara girersin yaniii yarınnn
Dikkat edeyim canım inşallah ya milletin sıcak olunca iştahı kesilir bnm iştahı ne soğuk ne sıcak hiç etkilemiyor var mı bnm gibi olanAfiyet olsun tatlım sadece ekmek bana gore fazla olmuş gibioo akşam kaçamağı olmus,bugün daha çok dikkat edelim tamam mi tatlım
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
afiyet olsun tatlımm
iyi yapmışsın zaten cıslı ürün var mecbur ambulans bekleyecek kadar yaoacaktın
olsun yemearkası gelir yani gelecek bir ürün agza girdi mi gidiyor paket bitiyor
mükemmmelllll yine mükemmellll
çorba tarifin nasıl canım
afiyet olsun tatlımmm
noldu canım ters birsey mi yaptın
aaa masallahevet magnezyum arada alıyroum
herkes bir 40 yas aydınlanması diyor bu konuda ne düsünuyorsunuz tomrs hanım
Rakip kaptan güne gitmiş yarım yarım yemiş
ama spor yapmış gitmiştir umarım onlar
günaydın canımm
ohhh gitsin yağlar
günaydın canımmm
Bennnnnn dikkat etmiş halim bu kadar yoksa iki kati olurumDikkat edeyim canım inşallah ya milletin sıcak olunca iştahı kesilir bnm iştahı ne soğuk ne sıcak hiç etkilemiyor var mı bnm gibi olan
Canm benim hoşgeldin çok zor günler geçirmişsin rabbim mekanını cennet eylesin,Allahım rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
Veririz canm sen gel yeter kiÇok teşekkürler kilo aldım geri geldim
Denge oluyordur öyle cnmCanım ben ekmek yemeyince bağırsaklarım kötü oluyor. Sabun yemiş gibi hissediyorum o gün.Bu yüzden günde 2-3 dilim yiyorum. sporu artırdım biraz , dengelerim herhalde
Kızlar gerçekten fark var kendimi biraz iyi hissediyorum bir iki demeyelim artık çok fark ediyor verinceKolay gelsin
Sorunu bulmuş ve yok etmişsin. Bundan sonra hedefe doğrubirlikteyiz
Merhaba hoşgeldin
Sağlıkla huzurla
Detoks çorbası canımafiyet olsun tatlımm
iyi yapmışsın zaten cıslı ürün var mecbur ambulans bekleyecek kadar yaoacaktın
olsun yemearkası gelir yani gelecek bir ürün agza girdi mi gidiyor paket bitiyor
mükemmmelllll yine mükemmellll
çorba tarifin nasıl canım
afiyet olsun tatlımmm
noldu canım ters birsey mi yaptın
aaa masallahevet magnezyum arada alıyroum
herkes bir 40 yas aydınlanması diyor bu konuda ne düsünuyorsunuz tomrs hanım
Rakip kaptan güne gitmiş yarım yarım yemiş
ama spor yapmış gitmiştir umarım onlar
günaydın canımm
ohhh gitsin yağlar
günaydın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?