Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım herşeyi kafana takan biriysen bundan vazgeçmelisin stres herşeyin başı biliyosun birde iyi bir doktora muayene olup ilaçlarını alırsan inşallah iyileşirsin arkadaşım

Hoş geldiniz

Başarılı geçer, mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah. İstediğin özel bir dua varsa okuyayım senin için
İstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun

Afiyet olsun canım bugün kendini fazlasıyla şimartmissin canım. İyi de etmişsin. kiz o kadar şeyi nasıl yedin demeden geçmiciiim

Afiyet olsun canım
Cuma menüleri beni benden alıyor.
Canım kaptanım 1 aydır ilk defa yaptım. O yüzden biraz abartmış olabilirim

Geçmiş olsun canım. Alerjik bir şey olmasın burun akıntısı. Gittiğin görüştüğün insanların evlerindeki gözle görülmeyen bakterilere hassasiyet oluşmuş olabilir. Gözlerinden bu kanıya vardım. Hem de burun akıntısı var. Ellerine vazelin sür eldiven giyip uyu çatlaklara karşı. İltihap oluşması o çatlayan yerlerden mikrop kapmış olabilirsin. Doktor randevusuna bir şey diyemiyorum ülkenin genel hali böyle...
Çok stres vücut direncini düşürür unutma..

En cok duam sağlık yönünde. Her zaman önceliğim o dur. Ama bu sene bağışıklık bende de cok düştü sanirim aslinda herşeyi yiyorum. Bir tek meyve pek sevmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…