Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12 Mart Cumartesi menüm

09.30 kahvaltı: 2 kaşık sucuklu yumurta , 2 kk peynir,2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost, domates , çay

13.30 ara: 2 hurma, 5 er tane fındık badem kaju

16.30 ara: 2 günkurusu , 1 fincan tuzsuz fıstık

18.30 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk , avuç içi kadar ince lavaş, salata

Su:4 litre

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun Şiracim. :KK60:
Canım yarın karbonhidratini bir tık azaltabilir misin :oops:( kuruyemişleri bir ara öğüne indirebilirsin) özel bir durumun var mı bilmiyorum. Öyle bir şey varsa yaz olur mu?

Muhteşem maşallah 9 kilo olmuş bile sakin vazgeçme çok iyi gidiyorsun
Sağol canım pes etmek yok yolum çok uzun yorucu ama sonuca değecek
Tabiki
Daha önce 70 'li kilolara düşmüştün, neden yine olmasın?
67 kiloya düşmüştüm canım ama bu sefer daha emin adımlarla ilerliyorum
sara_28 sara_28 misafirlerin geldi mi Saracım???
Geldiler canım benden mutlusu yok çok şükür

Afiyet olsun Şiracim. :KK60:
Canım yarın karbonhidratini bir tık azaltabilir misin :oops:( kuruyemişleri bir ara öğüne indirebilirsin) özel bir durumun var mı bilmiyorum. Öyle bir şey varsa yaz olur mu?
Kaptanım bebeğim emiyor. 3-4 öğün yemeye çalışıyorum. Akşam normalde ekmek yemezdim ama bilirsin Urfa nın fırınlarını. Tepside tavuk göndermiştim. Ekmeği de pek güzel göründü 😬 kuruyemiş de evde bitmişti bugün aldık, çok tazeydi , öyle yedim yani özel bir sebebi yok 🤦🏻‍♀️ yarın dikkat edeceğim söz 🤞

Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- erenmothers erenmothers

9.30: Peynirli omlet, domates, kapya, avokado, yeşil zeytin, maydanoz, yeşil soğan, 1 dilim ekmek ve papatya çayı
12.30: Sütlü kahve ve kuru incir (3)
18.30:Yürek kavurma, marul salatası, köz biber ve ayran

Su 2 litre
Eki Görüntüle 3024322
Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmm 🥰🥰🥰
Güzel annem ayaklarına sağlık canım 💙
Saol canım kaptanım 🥰🥰🥰
Afiyet olsun annecim:KK60:
Kusursuz
Harika :super:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
11 Mart menüm

Sabah 09.00
2 yumurta
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin

Öğle 15 00

1 tavuk but 1 kase çorba

Ara : 1 portakal
2 elma

Akşam 18 00
6 kaşık taze fasulye
Salata
4 kaşık princ pilavı

Bugün çok oldu.
Zipzip- Zipzip-

12 Mart spor

20.180 adım 2018 puan
Afiyet olsun canım 🥰🥰adımların gözlerimi alıyor 🧿🧿🧿🧿🧿

Kaptanım bebeğim emiyor. 3-4 öğün yemeye çalışıyorum. Akşam normalde ekmek yemezdim ama bilirsin Urfa nın fırınlarını. Tepside tavuk göndermiştim. Ekmeği de pek güzel göründü 😬 kuruyemiş de evde bitmişti bugün aldık, çok tazeydi , öyle yedim yani özel bir sebebi yok 🤦🏻‍♀️ yarın dikkat edeceğim söz 🤞
Sağlıkla büyüsün bebişcik :KK60:kaliteli bol sütün olsun canım 💙 haklısın bizim oraların fırın ekmeği müthiş lezzetli. Az yemişsin onda sorun yok. Kuruyemişleri sürekli bu şekilde tüketiyor musun diye merak etmiştim. Miktar az olursa sorun olmaz.

Hoşgeldin, ben de korkuyordum yarışmalardan 🤣🤣 arkadaşların desteğiyle adapte oldum,Ben geleli 3 hafta oldu ve 4 kilo verdim , daha da vereceğim çok kilo var. Yarışmalar gaza getiriyor, e bir de tabi grup sorumluluğu var 😊 yaparsın çünkü bu gruptaki herkes kilo veriyor sen de verirsin 🤗
Hoş bulduk teşekkürler 🥰 iyi kilo vermişsin 🌺

Sağlıkla büyüsün bebişcik :KK60:kaliteli bol sütün olsun canım 💙 haklısın bizim oraların fırın ekmeği müthiş lezzetli. Az yemişsin onda sorun yok. Kuruyemişleri sürekli bu şekilde tüketiyor musun diye merak etmiştim. Miktar az olursa sorun olmaz.
Yok ablacım günde bir öğün, o da her birinden 5 er tane . 2 tane de hurma ☺️. Tatlı isteğimi gideriyor. Bugün günkurusu tattırdım oğluma. Onun için aldım, çok lezzetli geldi, kuru değil tadı şahane. Yoksa ikinci kuruyemiş öğünüm yok yani😁 o öğün meyve öğünüydü, atladım bugün

Menüm
Kahvaltı 10:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 domates
1 bardak çay

Ara 14:30 1 kase tarçınlı yoğurt

Akşam 17:30
1 kase şehriye çorbası
1 tabak yoğurtlu pancar

3 litre su

Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan 🌸🌸
Afiyet olsun. ♥️
Başla canım, bakalım sen kaç kalori yakacaksın 😍
Canım ben Kaloriye bakmadım , ondan sonra da spor yaptım önce de yapmıştım.
:)) Çok az kaldı ortimm
Hımmmmm. Hedef beyaz pantolon.🤗
12 Mart cumartesi

9.30 filtre kahve
12.30 2 yumurtali pırasalı omlet(çörekotlu), az salatalık domates, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 2 karabuğday patlağı 1 tanesine fıstık ezmesi ve pekmez hepsi şekersiz dogal açık çay

14.30 form çayı

17.45 sade türk kahvesi ve glutensiz 1 kurabiye

19.30 bolca karışık salata, 1 yk havuç kavurması, 3 yemek kaşığı haşlanmış patates, 3 az yk Pirinc pilavı, 1 küçük yemek tabağı kuru fasulye
3 litre su bitti yatmadan soda açık çay gibi şeyler icebilirim
Adım sayım ekran da az tatil günlerine bir çözüm bulmam lazım üzerimde değil çünkü
squat ve sporu yatmadan yapıyorum ztn yinede istenirse etiketlerim iyi akşamlar kızlar
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugün psikolojik olarak zor bir gün geçirdim inşallah şu ev işe biterse süper devam edeceğim kar olmasi da yürüyüşume engel oldu
Afiyet olsun.inşallah herşey yolundadır. ♥️
Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmm 🥰🥰🥰

Saol canım kaptanım 🥰🥰🥰

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Afiyet olsun canım 🥰🥰adımların gözlerimi alıyor 🧿🧿🧿🧿🧿
🤩🤩🤩

The black eyed peas grubuna bayılırım, bütün antremanlarımda da pump it şarkısıyla ısınıyorum. Bütün video bu grubun şarkılarından olunca fena gaza geldim ama bacaklarımın arkası çekecek yarın, belli şimdiden 😌
Benim de YouTube listemde bütün şarkıları var, yürüyüşümü onlarla yaparım😍

Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynirli börek
İki çatal sucuklu menemen
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase yuvalama çorbası

Akşam
Üç kaşık kıymalı patates yemeği
Bir avuç içi kadar lavaş ekmeği

Su 1.5 litre spor 30 dakika leslie ve 9788 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

IMG_20220312_212331.webp

Merhaba,tamam olur tabiki 👍
O zaman hoşgeldin. ♥️♥️♥️ Gün sonlarında menü paylaşirsan sevinirim. Cuma günü tartı günü. Seni ekliyorum. Hayirli olsun. Burada takımlar arası bir rekabet var. Bunu eğlence için yapıyoruz. Ceditli oyunlar oynuyoruz ilk sayfada yazıyor. İstersen katılabilirsin katılmayadabilirsin. Sadece diyetini de yapabilirsin. Zamanla alışırsın hiç acele etme. 🤗

Back
X