- 22 Ocak 2013
- 41.636
- 210.434
- 798
İnsallah öyle olmuştur. Thanks beybi.Afiyet olsun kaptanim
Sporun cok guzelmis onunla yakmissindir yediklerini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah öyle olmuştur. Thanks beybi.Afiyet olsun kaptanim
Sporun cok guzelmis onunla yakmissindir yediklerini![]()
Afiyet olsun Şiracim.12 Mart Cumartesi menüm
09.30 kahvaltı: 2 kaşık sucuklu yumurta , 2 kk peynir,2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost, domates , çay
13.30 ara: 2 hurma, 5 er tane fındık badem kaju
16.30 ara: 2 günkurusu , 1 fincan tuzsuz fıstık
18.30 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk , avuç içi kadar ince lavaş, salata
Su:4 litre
Elhan
Zipzip-
Sağol canım pes etmek yok yolum çok uzun yorucu ama sonuca değecekMuhteşem maşallah 9 kilo olmuş bile sakin vazgeçme çok iyi gidiyorsun
67 kiloya düşmüştüm canım ama bu sefer daha emin adımlarla ilerliyorumTabiki
Daha önce 70 'li kilolara düşmüştün, neden yine olmasın?
Geldiler canım benden mutlusu yok çok şükürsara_28 misafirlerin geldi mi Saracım???
Kaptanım bebeğim emiyor. 3-4 öğün yemeye çalışıyorum. Akşam normalde ekmek yemezdim ama bilirsin Urfa nın fırınlarını. Tepside tavuk göndermiştim. Ekmeği de pek güzel göründüAfiyet olsun Şiracim.
Canım yarın karbonhidratini bir tık azaltabilir misin( kuruyemişleri bir ara öğüne indirebilirsin) özel bir durumun var mı bilmiyorum. Öyle bir şey varsa yaz olur mu?
Gozun aydin canimSağol canım pes etmek yok yolum çok uzun yorucu ama sonuca değecek
67 kiloya düşmüştüm canım ama bu sefer daha emin adımlarla ilerliyorum
Geldiler canım benden mutlusu yok çok şükür
Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmmElhan
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
9.30: Peynirli omlet, domates, kapya, avokado, yeşil zeytin, maydanoz, yeşil soğan, 1 dilim ekmek ve papatya çayı
12.30: Sütlü kahve ve kuru incir (3)
18.30:Yürek kavurma, marul salatası, köz biber ve ayran
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3024322
Saol canım kaptanımGüzel annem ayaklarına sağlık canım![]()
Afiyet olsun annecim
Kusursuz
Harika![]()
Afiyet olsun canım11 Mart menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin
Öğle 15 00
1 tavuk but 1 kase çorba
Ara : 1 portakal
2 elma
Akşam 18 00
6 kaşık taze fasulye
Salata
4 kaşık princ pilavı
Bugün çok oldu.
Zipzip-
12 Mart spor
20.180 adım 2018 puan
GöZün aydın canımSağol canım pes etmek yok yolum çok uzun yorucu ama sonuca değecek
67 kiloya düşmüştüm canım ama bu sefer daha emin adımlarla ilerliyorum
Geldiler canım benden mutlusu yok çok şükür
Ama Şirin baba çok duygulandıBu da karavicdaaaanlııııı Şirin babayaElhan
Sağlıkla büyüsün bebişcikKaptanım bebeğim emiyor. 3-4 öğün yemeye çalışıyorum. Akşam normalde ekmek yemezdim ama bilirsin Urfa nın fırınlarını. Tepside tavuk göndermiştim. Ekmeği de pek güzel göründükuruyemiş de evde bitmişti bugün aldık, çok tazeydi , öyle yedim yani özel bir sebebi yok
yarın dikkat edeceğim söz
![]()
Ama bitanem şirinlerin babası var annesi yok kiAma Şirin baba çok duygulandı
Niye Şirin ana dimedi ki pastelfit![]()
İyi akşamlar canımİyi akşamlar![]()
Hoş bulduk teşekkürlerHoşgeldin, ben de korkuyordum yarışmalardanarkadaşların desteğiyle adapte oldum,Ben geleli 3 hafta oldu ve 4 kilo verdim , daha da vereceğim çok kilo var. Yarışmalar gaza getiriyor, e bir de tabi grup sorumluluğu var
yaparsın çünkü bu gruptaki herkes kilo veriyor sen de verirsin
![]()
Yok ablacım günde bir öğün, o da her birinden 5 er tane . 2 tane de hurmaSağlıkla büyüsün bebişcikkaliteli bol sütün olsun canım
haklısın bizim oraların fırın ekmeği müthiş lezzetli. Az yemişsin onda sorun yok. Kuruyemişleri sürekli bu şekilde tüketiyor musun diye merak etmiştim. Miktar az olursa sorun olmaz.
Merhaba,tamam olur tabiki@B O Z A merhabalar. Tabi ki katılabilir. Burada bu şekilde olan bir çok arkadaşımız var. Seni hemen yeşil takıma alabilirim.![]()
Afiyet olsun.
Canım ben Kaloriye bakmadım , ondan sonra da spor yaptım önce de yapmıştım.Başla canım, bakalım sen kaç kalori yakacaksın![]()
Hımmmmm. Hedef beyaz pantolon.:)) Çok az kaldı ortimm
Afiyet olsun.inşallah herşey yolundadır.12 Mart cumartesi
9.30 filtre kahve
12.30 2 yumurtali pırasalı omlet(çörekotlu), az salatalık domates, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 2 karabuğday patlağı 1 tanesine fıstık ezmesi ve pekmez hepsi şekersiz dogal açık çay
14.30 form çayı
17.45 sade türk kahvesi ve glutensiz 1 kurabiye
19.30 bolca karışık salata, 1 yk havuç kavurması, 3 yemek kaşığı haşlanmış patates, 3 az yk Pirinc pilavı, 1 küçük yemek tabağı kuru fasulye
3 litre su bitti yatmadan soda açık çay gibi şeyler icebilirim
Adım sayım ekran da az tatil günlerine bir çözüm bulmam lazım üzerimde değil çünkü
squat ve sporu yatmadan yapıyorum ztn yinede istenirse etiketlerim iyi akşamlar kızlar
pastelfit
Zipzip-
Cordelia
Bugün psikolojik olarak zor bir gün geçirdim inşallah şu ev işe biterse süper devam edeceğim kar olmasi da yürüyüşume engel oldu
Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmm
Saol canım kaptanım
Afiyet olsun canımadımların gözlerimi alıyor
![]()
Benim de YouTube listemde bütün şarkıları var, yürüyüşümü onlarla yaparımThe black eyed peas grubuna bayılırım, bütün antremanlarımda da pump it şarkısıyla ısınıyorum. Bütün video bu grubun şarkılarından olunca fena gaza geldim ama bacaklarımın arkası çekecek yarın, belli şimdiden![]()
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar![]()
O zaman hoşgeldin.Merhaba,tamam olur tabiki![]()
Sağol canım benimGozun aydin canim![]()