- 22 Ocak 2013
- 41.652
- 210.474
- 798
Açız bence ondan.Ne güzel bir pazar sabahı değil mi, hepimiz uyanığız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açız bence ondan.Ne güzel bir pazar sabahı değil mi, hepimiz uyanığız![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimKötü bir menü
Sabah
Menemen
Birkaç dilim sucuk
Bir dilim süzme peynir
İki dilim ekmek
Ara
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam
Bir ince dilim kek
Su 2 litre
Zipzip- @pastel34 @Nefesimmmsin @gezegenfeza
ugurbocuuu
Afiyet olsun canimİlk bildirimim
Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ
Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Bir bardak organik süt,
Su
2 litre az oldu maalesef
Spor
10 dak bölgesel hareket
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canimHerkese selam,
Dun asiri yogundu. Aksamda bi arkadasimoza davetliydik. Bugun de hava guzeldi arabayla cikalim biraz gitmedigimiz yerlere gidip gezelim dedik. Sabah 9 da ciktik evden aksam 18.30 a kadar Hollanda icinde farkli farkli sehirlere ugrayarak gezdik. Dun menu yazamamistim simdi ikisini birden yazayim
11mart cuma
10.00 1 kahve
12.30 1 elma 1 kase yogurt 10 badem uzerine tarcin
arada kiraz sapi cayi
16.00 2 hurma 5 badem 1 kahve
19.30 5 tavuk kanat 2 parca et sis 1 minik kofte yarim parca biftek 1 yk humus 1 tk peybirli pesto 1 dilim ekmek
20.30 1 dilim unsuz sekersiz kek
arada sekersiz cay
1 fincna beyaz cay
su 3lt
spor yok 3238 adim sadece
12 mart cumartesi
10.00 1 kahve
11.00 2 tane yarim krep biri mantarli peynirli digeri duz krep uzerine 1 tk cikolata sosu 1 yk da cirpilmis kaymak (whipped cream) vardi
yaninda 1 sekersiz cay
1 nane cayi
arada kahve
19.45 1 orta boy italyan pizzada 6 dilim yedim uzerinde peynir, parca tavuk, domates zeytin mantar falan vardi (yufka inceliginde olanlardan)
su 3lt
spor 11.485 adim
bugun farkindayim asiri karbonhidratli bir menu oldu ve miktarlarda biraz fazlaca gibi oldu. Ama bugun diyet liste degisim gunumdu. 1 gun serbest yapayim dedim. Yarindan itibaren sıkı sekilde listeme devam edicem. Yarindan sonra haftaya kadar kacamak gormeyeceksiniz. Liste neyse o.
Zipzip-
Cordelia @Elhan @Kmsl Hnd
GünaydınGunaydiiinnnnnn
Ben de zayıflamak isteyenlerdenimdaha önce cuma yarışmalarına katılıp mezun olmuştum ama şimdi bitmiş sanırım.Ben de aranıza katilabilir miyim?
Zipzip- sana mi sormaliyim bilmiyorum ama
![]()
Neden aralıklı oruç mu?Aciz ama 12.30 a kadar yiyemem![]()
Evet canim 3 ogun fazla geliyor artik banaNeden aralıklı oruç mu?
Hadi hayırlı olsun güzel ve sağlıklı kilo vermeler canım hoşgeldinİlk bildirimim
Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ
Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Bir bardak organik süt,
Su
2 litre az oldu maalesef
Spor
10 dak bölgesel hareket
Zipzip-
Cordelia
İyi bir karar. Kahve içiyorum ben tarçınlı. Şimdi yemek istemiyorum.sen içebilir misin?Evet canim 3 ogun fazla geliyor artik bana
Gecen senede aralikla orucla istediğimi yedigim halde kilo almiyordum
60 lari gorunce dur demeye karar verdim
Canım biliyorsundurda, ılık su ile başla ben alıç yada başka sirke de koyuyorum, peşine sade kahve baya iyi tutuyor 12.30 a kadar ben de 2 öğün yapıyorum iyi oluyor günaydın canımAciz ama 12.30 a kadar yiyemem![]()
Tarcinli kahve icemiyorum canimİyi bir karar. Kahve içiyorum ben tarçınlı. Şimdi yemek istemiyorum.sen içebilir misin?
Gunaydin canimCanım biliyorsundurda, ılık su ile başla ben alıç yada başka sirke de koyuyorum, peşine sade kahve baya iyi tutuyor 12.30 a kadar ben de 2 öğün yapıyorum iyi oluyor günaydın canım![]()
Ben de tarçınlı kahveyi sevmiyorum. Ama içtim şimdi.Tarcinli kahve icemiyorum canim
Simdi cay iciyorum
10 gibide kahve yapacagim![]()
Olur öyle seyler ben de uyandım çocuğa biseyler verdim acıkmış, yatağa döndüm daha ağzımı açmadım 9 dan sonra su ve kahve ile devam ederimGunaydin canim
Evet su icmeliyim suyu unutuyorum![]()
Ya ben çok severim bir tavsiye aroma severseniz hindistan cevizi yağı 1 çayı da katın çok lezzetli bence amaBen de tarçınlı kahveyi sevmiyorum. Ama içtim şimdi.![]()
İnşallah çözüme kavuşur bugün hayırlısı ile.Kızlar öğleden sonra bir ev var emlakçı çağırdı bakacağız dua edin de bitsin bu belirsizlik yoruldum manen ztn babam fln beni bitirdi bu süreçler çok zor, kötü günümde yanımda olmayan kim olursa olsun fena siliyorum
Boşanıyor musun canimKızlar öğleden sonra bir ev var emlakçı çağırdı bakacağız dua edin de bitsin bu belirsizlik yoruldum manen ztn babam fln beni bitirdi bu süreçler çok zor, kötü günümde yanımda olmayan kim olursa olsun fena siliyorum
Afiyet olsun canimCuma menüsü
Kahvaltı
06.30
2 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
1 havuç 2 dilim peynir
Ara 10.
5 küçük dilim haşlanmış balkabağı üzerine 1yk tahin 1 YK pekmez
1 avuç yer fıstığı
Öğle
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
1 büyük kase salata
Akşam 18
5 çiğ köfte bol marul
2 yk makarna
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 ince dilim kazandibi
---------_--------_-------_----------_
Cumartesi menüsü
Kahvaltı 09.00
1 yumurta 1 parça peynir 1 ince dilim tam buğday ekmeği
İkindi 15.00
4 YK yoğurtlu erişte salatası
3 parça mercimek köftesi
1 küçük haşhaşlı
1 dilim sütlü tatlı
1 kuru cennet hurması
Su 3lt
Zipzip-
Cordelia
@EppekArasi
Afiyet olsun kaptanim
Iyi olmana sevindim canimKizlar ben geldim.
napiosunuz, nasilsiniz?
Ay bu hafta nasil gecti, ne zor bir haftaydi. Allah bir daha boylesini yasatmasin. Cok sukur, biraz diyeti esnetmek, cok kati gitmemek, biraz disari cikip gezmek iyi geldi.
Bugun gezerken yorulmusum biraksaniz saat 9 da uyurdum kanepede ama direniyorum cunku yemegi de gec yedim. En azindan 11.00 e kadar sabredersem yemegimi sindirmis olurum, sabahda da normal dinlenmis kalkabilirim :)
Sali gunune gore cok cok cok daha iyiyim. Bu hafta bu gelgitlerim ve yogunlugum pek gelemedim buraya ama yari ntiibari ile daha aktif olmaya calisicam burada da :)
Biraz daha iyi hissediyorum cok sukur