- 8 Eylül 2016
- 103.317
- 438.152
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese Mutlu Pazarlar![]()
![]()
Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan![]()
Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)
pastelfit
Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @Maviokur Kırmızı @Migim Kırmızı @DombiliKus Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Kmsl Hnd Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @60kiloyum Kırmızı @Busra 17 Kırmızı Sarı Mavi Takım @Elhan Mavi Kaptan @ugurbocuuu Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi erenmothers
Mavi @She-Raa Mavi @EppekArasi Mavi @gewezebidik Mavi Zipzip-
Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia
Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil @sara_28 Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
Ama çok kurtarıcı bişey, çorbaya kat süte yoğurda yumurtaya kurabiyeyeBitti almıyorum abla
Yulaf alinca gelip gidip yulaf yiyorum![]()
Bunu da kaçırdım amaaaaan neyse 145.000i ellemeyin
YoğimişKaptanda yulah yok mu?![]()
Hiç sevmiyordum. Şimdi bayılıyorum.Bitti almıyorum abla
Yulaf alinca gelip gidip yulaf yiyorum![]()
Güzel bence de , insan her zorluğa alışıyor mecbur kalıncaHiç sevmiyordum. Şimdi bayılıyorum.![]()
Kafamda deli sorular. Diyete başlayalı yokluğunu düşünmediğim yegane şey. Kaptan yulafsiz nasıl yaşıyor.Yoğimiş![]()
Ben de yedekliyorumKafamda deli sorular. Diyete başlayalı yokluğunu düşünmediğim yegane şey. Kaptan yulafsiz nasıl yaşıyor.![]()
Dünde böyle oldu. Bu saatte in cin top oynuyor.
Dünde böyle oldu. Bu saatte in cin top oynuyor.![]()
Yaa ben ilk aldigimda sadece yogurt ile tuketebiliyordumHiç sevmiyordum. Şimdi bayılıyorum.![]()
Kaptan yulafi tuketirken kilo alıyorKafamda deli sorular. Diyete başlayalı yokluğunu düşünmediğim yegane şey. Kaptan yulafsiz nasıl yaşıyor.![]()
Ben yoğurtla sevmiyorum. En çok sütle kaynatıp kakaolu veya kakaosuz, üstüne meyve. Kakaosuzda en sevdiğim elma tarçınlıYaa ben ilk aldigimda sadece yogurt ile tuketebiliyordum
Sonra bir baktım sutle tüketiyorum
Sutle yaparken biraz kalorisi kaçıyor tabi icine bal ekliyorum![]()
Eneeee yulafla kilo alıyor. Benim yeğenim de çok sever. Zaten tatsız tuzsuz şeylere bayılır.Kaptan yulafi tuketirken kilo alıyor![]()
Söyle naapmış yine şirin babaOo üç kişiyiz çayları doldurun mavi takım kaptanı hakkında bir şey dicem.![]()
Onu nasıl başardınKaptan yulafi tuketirken kilo alıyor![]()
Aramızda kalsın durmadan spor yapıyormus. Kuş kadar yiyormuş. Kırmızı kaptan vız gelir , yeşil kaptanı tanımam diyormuş. YaaaaSöyle naapmış yine şirin baba![]()