Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Karnabahar mantı yap 😀 karnabaharları çiçek çiçek haşla 15 dk, üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne 2 kaşık zeytinyağ, salça ve baharatla sos. Hmm.. muhteşem 😊 her gün kilo verimi olmayabilir canım, her gün tartılıp canını sıkma lütfen. Ben tartı günleri dışında tartıya çıkmıyorum bu yüzden çünkü moral bozuyor. Yaptıkların işe yaramıyormuş gibi hissedip vazgeçmeye yöneltebilirsin, aman diyim. O inat ediyorsa sen daha çok inat et. Dizginlerin kimin elinde olduğunu hatırlat bünyene😀

https://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1211.gif
m1211.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım seninle bu konuda çok benzetiyorum kendimi. Bende dönüp duruyordum aynı yerde. İnan 1 senedir mecbur kalmadıkça kot pantolon bile giy-e-miyorum. Hep pijama, eşofman… Hiçbir şeye geç kalmadın, her an başlayabilirsin ama bu başlangıcı mahrumiyet düşüncesiyle yaptığımızda ilk fırsatta bol karbonhidratlı besinlere gömülüyoruz. Bak işte, ben dahil neredeyse hepimiz cuma günü nelerrr nelerrr yiyoruz. Asıl amaç sağlıklı beslenmeye niyetlenmek olmalı. Bir de şöyle yapıyorum bir kaç gündür, mesela çocuğa tost yapıyorum, ağzım sulanıyor. ‘Bunun tadını biliyorum’ diyorum kendime. ‘Tadını biliyorum ve sadece yerken keyif alacağım, belki 5 dk. Sonrası pişmanlık olacak, ayrıca kan şekerini ani yükselttiği için bütün gün açlık çekeceksin!’ İlk etapta kan şekerini yükselten şeylere mola vermeni tavsiye edebilirim. Karatay beslenme şekli başlangıç açısından muntazam bence, limit yok çünkü. Yap 1 kazan ton balıklı salata, otur ye mesela. Ya da taze fasülye yemeği, 3 tabak ye. Basit karbonhidrat ve şekerli gıdaları hayatından çıkartmakla ve akşam 6-7 den sonra katı beslenmemekle başlayabilirsin😊
benim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.
ama gece atıştırmaları düşüncesini engellemem lazım. yok ağzıma 1 kaşık bal atayım, yok 2 lokma ekmek, çerez vs... akşam yemeğiyle gün bitmeli. gerisi çay çeşitleri...

inan sinir oluyorum bir türlü 79 a inemedim. halbuki çok büyük motivasyon olacak bana.

Afiyet olsun canim♥️

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Iyi olmana sevindim canim♥️
Teşekkür ederim 🥰
İyidir kaptanım yeni gördüm. :KK60: senden watsapp?
Ohoooo😂iyi noolsun tatili bitiriyoruz:KK51:
Herkese Mutlu Pazarlar :KK200: :KK200: :KK200:

Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan :KK73: :KK73:

Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)

pastelfit pastelfit Kırmızı Kaptan
@fesangKırmızı
@MaviokurKırmızı
@MigimKırmızı
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
@NefesimmmsinKırmızı
@Kmsl HndKırmızı
@KinoalihatunKırmızı
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı
@Busra 17Kırmızı Sarı
Mavi Takım
@ElhanMavi Kaptan
ugurbocuuu ugurbocuuu Mavi
@s i d e l y aMavi
@yildiz4kcMavi
@erenmothersMavi
@She-RaaMavi
@EppekArasiMavi
@gewezebidikMavi
@Zipzip-Mavi Sarı
Yeşil Takım
Cordelia Cordelia Yeşil
@ChedariceYeşil
@gezegenfezaYeşil
@Tesnim1989Yeşil hamiş
@HLLAKYeşil
@sara_28Yeşil
@Kendinin en iyi hali olYeşil
@B O Z AYeşil
@dolunaydagelYeşil
@eceboceYeşil
@L u c i aYeşil
@HanimKelesimiGetirYeşil
@AhSen_2504Yeşil
@sandriyonYeşil
@HAYAT40INDABASLARYeşil Yeni

Olley be patron çıldırdı:KK49:peki çift yapam 2.000 mi alacak. Dombili çift yapmış:KK51:
Kaptanlarım pastelfit pastelfit ve Cordelia Cordelia ben bittim, ben öldüm.
Eki Görüntüle 3024597
2 tur yaptım yine. İlk turun esneme süresine;
Şınav 3x12,
Plank 3x30sn,
Mekik 3x12,
Leg raise 3x12
Yana dönme 3x12 sıkıştırdım. Sürenin içinde olduğu için akşam sana bunları hatırlatmayacağım, ama bir aferin dersiniz belki diye şey ettim şimdi 😜
Aferin 😄👏👏👏👏👏hem de sabahın 10’unda😍
12 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
2yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck kaymak
1ck bal
2dilim ekmek

2 kare bitter

Aksam:16.00
Fırında sebzeli tavuk
Süzme yoğurt
İki dilim ekmek

Su:2litre
Spor: pastelin attığı videoyu yaptım
Eki Görüntüle 3024608

@Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit
Afiyet olsun🥰
Günaydın kızlar❤
Günaydın🥰
Selam dün 8 bin adımı zor bitirdim tam 12 olmak üzereydi 🙈
Menüm
2 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 peynir
1 fdilim ekmek
5 kırma zeytin
Ara: türk kahvesi
Akşam 19:00
1 kepçe az mas fasulye çorbasi
1 dilim yarısı dönerli lazanya
Yarım turp
Mini kase yogurt
@Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit @s i d e l y a
Harika 😍
Hoşgeldin kaptanım😊
Hoşbulduk canım😍

benim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.
ama gece atıştırmaları düşüncesini engellemem lazım. yok ağzıma 1 kaşık bal atayım, yok 2 lokma ekmek, çerez vs... akşam yemeğiyle gün bitmeli. gerisi çay çeşitleri...
inan sinir oluyorum bir türlü 79 a inemedim. halbuki çok büyük motivasyon olacak bana.
Bende gece yeme sendromuyla mücadele etmeye çalışıyorum. Ama şöyle diyorum yine kendime bir süredir ‘yemezsen ölmeyeceksin!’ Ya da ‘emeklerine yazık edemezsin’. Yine forumlardan birini sessiz sedasız takip ederken bir gün, birinin gece yeme sendromu konulu bir sayfada ‘öleceğimi bilsem yemem!’ yazdığını görmüştüm. Sonra kendime dedim ki ‘ne yani, bu irade sende yok mu? Bugüne kadar istediğin neyi başaramadın? Bunu mu yapamayacaksın?’ Duygusal açlıkla mücadelemiz canım, yoksa karın açlığından değil. Ama irade senin, dizginleyebilirsin kendini, durdurabilirsin, elin kolun senin hakimiyetinde. Yeter ki inat et! Zor biliyorum, inan çok iyi biliyorum ama inan imkansız değil. Ben yemin etmekle başlamıştım biliyor musun. Baktım kendi kendime olmuyor, baya Allaha yemin etmiştim yemeyeceğim 7 den sonra diye😊 Bu da bir yöntem 😜

Teşekkür ederim 🥰

Ohoooo😂iyi noolsun tatili bitiriyoruz:KK51:

Olley be patron çıldırdı:KK49:peki çift yapam 2.000 mi alacak. Dombili çift yapmış:KK51:

Aferin 😄👏👏👏👏👏hem de sabahın 10’unda😍

Afiyet olsun🥰

Günaydın🥰

Harika 😍

Hoşbulduk canım😍
Hayırrrr, çift yapana benden çiçek. 🌺

Bende gece yeme sendromuyla mücadele etmeye çalışıyorum. Ama şöyle diyorum yine kendime bir süredir ‘yemezsen ölmeyeceksin!’ Ya da ‘emeklerine yazık edemezsin’. Yine forumlardan birini sessiz sedasız takip ederken bir gün, birinin gece yeme sendromu konulu bir sayfada ‘öleceğimi bilsem yemem!’ yazdığını görmüştüm. Sonra kendime dedim ki ‘ne yani, bu irade sende yok mu? Bugüne kadar istediğin neyi başaramadın? Bunu mu yapamayacaksın?’ Duygusal açlıkla mücadelemiz canım, yoksa karın açlığından değil. Ama irade senin, dizginleyebilirsin kendini, durdurabilirsin, elin kolun senin hakimiyetinde. Yeter ki inat et! Zor biliyorum, inan çok iyi biliyorum ama inan imkansız değil. Ben yemin etmekle başlamıştım biliyor musun. Baktım kendi kendime olmuyor, baya Allaha yemin etmiştim yemeyeceğim 7 den sonra diye😊 Bu da bir yöntem 😜
👏👏👏

Back
X