Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani yemicektin,yedin olmasınNe tarz kaldı?![]()
Çok koyu olduMenün muhteşem. Afiyet olsun canımSaçlarını göremedik
eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık.
![]()
Değişiklik iyidir çok bilmiş o....Çok koyu oldueşim kara koyun diyor normalde kumralım
Değişiklik iyidir çok bilmiş o....gule güle kullan. Sen beğendiysen aldırma.
Dogum gunu kutlu olsun esininSelam
Kar tatili yogunlugumuz tam gaz devam ediyor. Birde bugun apar topar eşimin doğumgününü kutladikkvler gorumcemle geldiler. Evi topla hazırlık yap pertim çikti. Daha kurabiyeyi hazirlarken geldiler
Neyse oldu bittiye getirdiler çikti aradan. Bende yarindan itibaren kaldigim düzene geri döneceğim![]()
Yok canim yeni basladigin icin eksi koymamHee tamam,ben de eksi olur diye korktum
Aa hadi bakalim insallah istedigin koltuug alırsınKoltuk bakıyoruz canlar giremedim. Akşam geleceğim![]()
Gule gule kullan canimÇok koyu oldueşim kara koyun diyor normalde kumralım
Cuma ödüllerini arkadaşlar yapsın bana yaramıyor canim. Hayatımdan tabi ki çıkmaz hedefime ulasayim daha sonra. Belli bir aralıkta canını okurum tüm sevdiğim yiyeceklerin.Yaa abla ilk önce antep mutfagi aklima geldi sonra burda pilav konusmustuk o aklima geldi
Cuma odul olarak yersin
Hayatimizdan tamamen çıkartamayiz ki dengelemeyi öğreneceğiz![]()
İyi hadi dayaktan kurtuldu enişteKötü demedi canım çok teşekkür ederim biraz koyu evet ama akacak
![]()
Kolay gelsin canım.Koltuk bakıyoruz canlar giremedim. Akşam geleceğim![]()
Allah kolaylık versin canım , bir senelik temizlik yapmışsın gibi geliyor bana.15 dk önce ‘sevmedim demeee bana banaa’ diye elimde mutfak beziyle halay çekerek bulaşıkları topluyordum. Kahve içmeye oturdum, anaa kalkamadım ya yerimden. Nasıl ağrımış belim bacağım. Saatime baktım bir umutla, hedef de tutmamış daha. Bu ev işleri çok nankör kardeş![]()
Bu Bozamiz da pek bı cilveli çıktıSelam kızlar![]()
Ye kuzum niye kendini sıkıyorsunBir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
İyi hadi dayaktan kurtuldu enişte
Zamanla oturur rengi. Yüzün ay gibi parlamistir![]()
Teşekkürler kaptanimDogum gunu kutlu olsun esinin
Yok canim yeni basladigin icin eksi koymam
Aa hadi bakalim insallah istedigin koltuug alırsın
Gule gule kullan canim![]()
Yaza inşallahKuru baklava Antep fıstıklı.![]()
Yok canım napmis haspam geneOo üç kişiyiz çayları doldurun mavi takım kaptanı hakkında bir şey dicem.![]()
Yulafsiz masterfit kaptanı da ne bileyimKaptanda yulah yok mu?![]()
NeyeAz kaldı![]()