Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam 🥰
Kar tatili yogunlugumuz tam gaz devam ediyor. Birde bugun apar topar eşimin doğumgününü kutladik 🤦🏻‍♀️🤭 kvler gorumcemle geldiler. Evi topla hazırlık yap pertim çikti. Daha kurabiyeyi hazirlarken geldiler 😒🤦🏻‍♀️

Neyse oldu bittiye getirdiler çikti aradan. Bende yarindan itibaren kaldigim düzene geri döneceğim 😍🌺
Dogum gunu kutlu olsun esinin 🥰
Hee tamam,ben de eksi olur diye korktum
Yok canim yeni basladigin icin eksi koymam 🥰🥰
Koltuk bakıyoruz canlar giremedim. Akşam geleceğim 💕
Aa hadi bakalim insallah istedigin koltuug alırsın 🥰🥰
Çok koyu oldu 😂😂😂 eşim kara koyun diyor normalde kumralım
Gule gule kullan canim🥰

Yaa abla ilk önce antep mutfagi aklima geldi sonra burda pilav konusmustuk o aklima geldi
Cuma odul olarak yersin 🥰🥰
Hayatimizdan tamamen çıkartamayiz ki dengelemeyi öğreneceğiz 🥰🥰
Cuma ödüllerini arkadaşlar yapsın bana yaramıyor canim. Hayatımdan tabi ki çıkmaz hedefime ulasayim daha sonra. Belli bir aralıkta canını okurum tüm sevdiğim yiyeceklerin. :super:

15 dk önce ‘sevmedim demeee bana banaa’ diye elimde mutfak beziyle halay çekerek bulaşıkları topluyordum. Kahve içmeye oturdum, anaa kalkamadım ya yerimden. Nasıl ağrımış belim bacağım. Saatime baktım bir umutla, hedef de tutmamış daha. Bu ev işleri çok nankör kardeş😒

15 dk önce ‘sevmedim demeee bana banaa’ diye elimde mutfak beziyle halay çekerek bulaşıkları topluyordum. Kahve içmeye oturdum, anaa kalkamadım ya yerimden. Nasıl ağrımış belim bacağım. Saatime baktım bir umutla, hedef de tutmamış daha. Bu ev işleri çok nankör kardeş😒
Allah kolaylık versin canım , bir senelik temizlik yapmışsın gibi geliyor bana. :rolleyes:

Selam kızlar
m1211.gif
Bu Bozamiz da pek bı cilveli çıktı :21::21:
Yavrum daha yeni geldim yürüyüşten hiç kalkacak halim yok akşama oynarım seninle :ruh:

Bir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Ye kuzum niye kendini sıkıyorsun
Hem zaten kiloda eksi görmemişsin 😂😂
Şaka kuzum, 4 gündür tartı bendede oynamadı, inşallah duraklamada deyilizdir

Back
X