• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amn bisey olmasinda
Bazen sebepsiz modumuz düşük olabiliyor
Yok abla ne olsun benimki yorgunluk gece çok fazla kalkıyorum doğru düzgün uykumu alamıyorum 10 aydır gerçi 3 seneden beri uyuyamıyorum birde yeni yavru katıldı hop olacak 4 sene :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: saatte günlük aktiflik 19 saat gösteriyor :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Pazartesi tartisini hic sevmiyorum 🙈Tamam canim cuma tartiliyim o zaman olur mu 💞

Sizin icin savasa hazirim ablacim 🤭😅
:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:gorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62: ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Yok abla ne olsun benimki yorgunluk gece çok fazla kalkıyorum doğru düzgün uykumu alamıyorum 10 aydır gerçi 3 seneden beri uyuyamıyorum birde yeni yavru katıldı hop olacak 4 sene :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: saatte günlük aktiflik 19 saat gösteriyor :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Anacim bilmemmi 😁benimkilerin arasi 1 - 1.5 yaş :))) en küçük doğduğunda ortanca 1 yasinda, buyuk 2.5 yasinaydi :))) bende 19 😅😅😅

Anacim bilmemmi 😁benimkilerin arasi 1 - 1.5 yaş :))) en küçük doğduğunda ortanca 1 yasinda, buyuk 2.5 yasinaydi :))) bende 19 😅😅😅
Ay ne zor olmuştur 😪kayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş🥲

Pazartesi hep arti ciktigindan olabilirmi 😂😂😂
Sen 60 a düşmek istemiyormusun

Eltin ne yapiyor kizzz 😆😆😆
Evet ya pazartesiyi sevmiyorum ya sabit ya arti cikiyorum🙈 🤭 Ablacim sen beni bir 60 a dusuremedin hep soyluyon 🙈🙈
65 yeter cok kilo verince iyi gorunmuyor ya simdilik 65 iyi 🥰 😘
Eltim iyi ise başlamış çalışıyormuş 😜
Bende benimkine is begendiremedim 🙄

Cart kaba kağıt 🤣🤣🤣(böyle bı laf vardı biz çocukken 🤣🤣)fazla yüksekten uçma bebegjm düşüşün sert olur😏😏🤣
Benim düşüşüm sert olmaz kuzum ben yumuşacık insanim pampacikim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: hem düşmem ki ben reflekslerim kuvvetlidir :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Back
X