Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok öksürügum yok ama sabah ve akşam kötü oluyorumEvdeki ilaclari kullanmaya basladom haftasonu ama günden güne ilerliyor. Öksürük cok fena oldu. hem halsiz kalmaya başladim hemde uykusuz kalicam :'(
Sana da geçmiş olsun kaptanim![]()
Geçmiş olsun...Mesaj yarim gitti
Öksürük krizi tuttu beni, sabaha kadar ayaktayim gibi görünüyor. Bebekte öksürüp uyaniyor![]()
Mesaj yarim gitti![]()
Bütün iş beyinde. Midem şisşede yerim ben. Ya da ömür boyu hap mi içeyim.Beyinde yeme hissini yok etmedikçe içeriğini tam olarak bilmediğimiz şeyleri kullanmamaliyiz diye düşünüyorum.
Busrayi tanıyor olabilirsin eski Niki aijooGeçmiş olsun...
Bebişin kaç aylık?
Aa evet biliyorumBusrayi tanıyor olabilirsin eski Niki aijoo![]()
Afiyet olsun.14 Mart menü bildirimi
6.30 filitre kahve
7.40 ıspanaklı omlet, 2 ceviz, 1 slm çok tahıllı ekmek, 1 TK bal
12.45 brokoli, ıspanak
15.00 filitre kahve
15.30 brokoli,ıspanak, yoğurt 1tane hanimeller çayın yanında.
Biraz önce brokolinin suyunu içtim limonlu.Suyum henüz 1 lt olduyatana kadar suyu 2 ye tamamlamaya calisacagim
Adım şimdiden 11.000 oldu.Eger yapabilirsen biraz zıplamaya çalışacağım Ziplarsam yazarımZipzip-
Cordelia
Afiyet olsun.14 Mart 2022
öğlen 12.20
2 kuru incir
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir+ 5 zeytin
2 çiğ köfte
1 tk muammara+ 1 tk şekersiz marmelat
tere, biber, domates
2 dilim ekmek
ara 14.20
1 hurma
ara 14.20
15-16 çiğ fındık+ 2 dilim incir cipsi
akşam 19.00
1 hurma
kuru fasulye
6 yk pilav
marul havuç salatası+ jalepino acı biber
bir avuç çekirdek
şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
Cordelia
pastelfit
Eki Görüntüle 3025822
Afiyet olsun.Bugunku menu
Sabah 12
1 kase çorba
1 haşlanmış yumurta
Zeytin 2 dilim tb ekmegi
Akşam 18:00
1 kase çorba
4 ymk ıspanak
Yarım kase yoğurt
Ara
1portakal
2 su
Zipzip-
Afiyet olsun.Saol canımBende arada burda böyle sağlıklı tarifler paylaşayım belki faydası dokunur birilerine
![]()
Afiyet olsun.Sabah
13.00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 incecik dilim salam
1 kk peynir
Akşam 19.30
Yarım kase domates çorbası ( kaşarsız)
1 el boyutundan biraz geniş karnabahar pizzası yaptım( üstüne az yağlı kaşar , yeşil biber , kırmızı biber , tavuk füme koydum%2 yağlı olanlardan . Biraz susam attım ve jalepeno turşusu koydum )
Spor ip atladım 150 tane :) sporda çok bebek modundayım
Zipzip-
Cordelia
Kendime degil de anneme düşündüm açıkçası belki duyan yada kullanan varsa diye paylaştımher şeyden medet umuyoruz şişmanlar dünyası işte
Fena değil sen?Telefonumu ele geçirebildim sonunda. Naaaaaabersiniz????
Karışık emojisi isteyelim.Bol alintili mesaja ne imocisi koyacağımi şaşırıyorum ben. Mesela birisine komik bir şey yazıyor diğerine üzüldüm falan gibi bir şey ...duygularim karışıyor
![]()
Çok geçmiş olsun canım.Mesaj yarim gitti
Öksürük krizi tuttu beni, sabaha kadar ayaktayim gibi görünüyor. Bebekte öksürüp uyaniyor![]()
İyi olur tatlım. Yarın sabahta tartılabilirsin.
Kısmet biricikim inşallah denk gelirizDenk geliriz inşallah tatlım.
Yazın hem kendi memleketime hem eşimin memleketine gidiyoruz.misafirlerin gelme tarihine de evde olmaya çalışıyoruz. ( Benim ve eşimin çocukları geliyor genelde )
2 yaşında canimGeçmiş olsun...
Bebişin kaç aylık?
Bende takip ediyorum bu bayani. Evet çok kg vermiş ama bu tür ürünleri kullanmaya karşıyımKızlar Instagram da böyle bir şey gördüm mide de şişiyormuş daha önce deneyen var mı acaba