- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Listeye eklemek zorunda degilsiniz adımlarıAfiyet olsun.Resim konusunu sonra konuşacağız küçük hanım.
Kabak 5-10 lira araligindaPazar nasıldı fiatlar filan
Geçmiş olsun canım.Attım canim bildirimi benim büyükte hastalandı cuma gezileri var toparlamak için bakıma aldım gelemedim dün
Hayirli kandiller canimHerkesin kandili mübarek olsun ballar
Selam canim
Salatalik kaçtıKabak 5-10 lira araliginda
Patlican 15-20
Biber 15-20
Domates 5-10
Kivircik 10
Maydanoz 2-3
Portakal 6-8
Elma 5-8
Kabak uygun patlıcan aynı fiat burayla biber de gene aynı domates 5 liraya çok iyi.Kabak 5-10 lira araliginda
Patlican 15-20
Biber 15-20
Domates 5-10
Kivircik 10
Maydanoz 2-3
Portakal 6-8
Elma 5-8
Dün markette 30 liraydı burada.Salatalik kaçtı27ydi burda. 30 bile gördüm...
Yesilliklerin fiyatina bakmıyorum ben artik. Pazarda bir adam var diger yerlere gore 1 2 tl fazladan veriyor ama mallari harika çıkıyor dolapta 1 hafta dursa bozulmuyor aldiklarimKabak uygun patlıcan aynı fiat burayla biber de gene aynı domates 5 liraya çok iyi.
Maydonoz iyi cidden
12 liradan basliyordu 20 liraya kadarSalatalik kaçtı27ydi burda. 30 bile gördüm...
İstanbulu ucurdular iyice. En pahali buraya geliyor demek ki. Yaza salata kemirip durcam köyde bahceden12 liradan basliyordu 20 liraya kadar
Bu gittiğimiz pazar biraz buyuk diger pazarlara gore daha uygun olabiliyorKabak uygun patlıcan aynı fiat burayla biber de gene aynı domates 5 liraya çok iyi.
Maydonoz iyi cidden
Aynen canım.Bazen bakip kendini taniyamiyorsun değil mi, ben bakip bu ben miydim diyorum mesela
Harikasın prenses.en son zayıf halinde ki resmini hatırlıyorum süpersin.sen kaç kilodan bu kiloya indin canım
Ne guzel zayifladin canim
Yesin bakalım. Biz çıtır olacağız o da tombik.Yok arkadaşAdana’dan üye kabul etmeyelim. Oturup tek başlarına yiyiyolar, bizi hiç çağırmıyolar
@Kmsl Hnd
Amin cnm insallah
Rabbim seninde annene bir an önce sifasini versin dualarin kabul olsun
Çok değişken canım. 2 kiloya kadar olabilir. Hiç te olmayabilir.Kızlar reglden kaç gram/kilo farkediyor sizin? Lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Pazarlar her zmana daha iyi hemde taze oluyor ürünleri,1 liraya maydonoz varsa süper yaniBu gittiğimiz pazar biraz buyuk diger pazarlara gore daha uygun olabiliyor
1 liraya bile maydanoz vardi ama iyi degildi
Burasida kapali arada kar yagiyor bugunİstanbulda hava çok kötü kapadi. Daha 1 saat önce güneş çok güzeldi. İyice psikolojim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?