Onu mu etiketliim?Afiyet olsun canim
Bu hafta cordelia ama yarin yesil kaptan değişir
Olur canim onu etiketleOnu mu etiketliim?
Tamam bugunun menusunde etiketlerimOlur canim onu etiketle
Yarin da masterfite katilirsan kaptan kim olursa etiketlersin
Aktepedeki pazardan bahsettim canimKizlar ankaradaki pazarlari mi konustunuz?
Ben pazartesi, carsamba ve persembe bosum o zamanlar gidilebilecek pazarlar var mi?
Herkese Günaydın
Kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm güzel dualarınız kabul olur.
Zipzip-
Hangi pazarKar olursa gitmem zaten duruma göre giderim bende bizim meşhur cuma pazarımız var ona gidiyorum
Benimde doğumdan sonra karın ağrım yok denecek kadar azaldı Allahtan. Ama belim ve bacaklarım beni öldürüyor. Neyse, sağlık olsun.Regl böyle işte illa gerecek benim bittide rahatladım 8 yıldır .
Meşhur salı pazarı varya kadıköy cuma günğde kuruluyor.Hangi pazar
İyi olalımda yeter ki ağrılar gçer zaten .Benimde doğumdan sonra karın ağrım yok denecek kadar azaldı Allahtan. Ama belim ve bacaklarım beni öldürüyor. Neyse, sağlık olsun.
Yok istanbul pazarı bahsettiğim,ankarada sıhhiye pazarıda gzel oluyor perşembe günümü oluyordu çok bilmiyorum onu.Kizlar ankaradaki pazarlari mi konustunuz?
Ben pazartesi, carsamba ve persembe bosum o zamanlar gidilebilecek pazarlar var mi?
Persembe gunleri sihhiyede sosyete pazari kuruluyor ablaYok istanbul pazarı bahsettiğim,ankarada sıhhiye pazarıda gzel oluyor perşembe günümü oluyordu çok bilmiyorum onu.
Bizde nohut pilav var bugun canimYemeğe ne var kızlar akşam a
Doğru blmişim orasıda güzel oluyorPersembe gunleri sihhiyede sosyete pazari kuruluyor abla
Sağol teşekkürler.Regl olduğum dönemden dayanamayıp tatlı yersem çok şişiyorum diyetime sadık kalır suyumu içersem hiç farketmiyor tartıda normal zaman gibi geliyorum. Genelde dayanamayıp şerbetli tatlı tahin helvası vs atıyorum ağzıma. Onlar beni şişiriyor.
Himm tamam aktepede hangi gun kuruluyor canimAktepedeki pazardan bahsettim canim
Diger pazarlar istanbulda
Persembe gunu o canim evet ama hep kiyafet satiliyorYok istanbul pazarı bahsettiğim,ankarada sıhhiye pazarıda gzel oluyor perşembe günümü oluyordu çok bilmiyorum onu.
Cok kalabalik oluyor ama ablaDoğru blmişim orasıda güzel oluyor
Birde sebze meyve satılan günü varda onu pek bilmiyorum hangi gün acaba.Himm tamam aktepede hangi gun kuruluyor canim
Persembe gunu o canim evet ama hep kiyafet satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?