• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Wuhuuuu en sevdiğim menü, ama Cuma günü menüsü olsa daha iyi olurmuş kuzum 😬 afiyet olsun. Tarçınlı süt iç canım ya da 1 kase yoğurt ye yeme isteğini bastırsın. Kahvaltına yumurta ekle canım, atıştırmalıkların sağlıklı olsun yani kuru-yaş meyve, yoğurt süt kuruyemiş gibi. Kalori alıyorsan bu kaloriler sağlıklı olsun. Lütfen kendine kötülük yapma 😘😘😘
Tamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacak

Urfa kebap güzeldir ben de çok severim 😍 ama yanında lavaş yoktur inşallah canım 😬 sen Adana’da mıydın kuzum . Adımların güzel canım . Afiyet olsun ve ayaklarına sağlık 😘
Yok kuzum ben istanbuldayimmm lavas yemedim canim pilavla yedim ❤❤❤

Tamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacak
ben de yarın inşallah yumurtalı bir kahvaltı yapacağım. akşam da balık ve salata. salata zaten ot salatası olacak doyurur. ama öğlen kahvenin yanında azcık tatlı yiyebilirim.
form çay hangisini içiyorsun? ben artık netten şekeroğlunun form çayını alıyorum. tadı daha iyi sanki.

Merhaba kızlar ben tartılmayı unuttum sabah geç uyandık kahvaltı hazırlayıp yedik sonra dışarı çıktık şimdi dışardaydım çok özür dilerim kusura bakmayın nolur haftaya misafirlerim gidecek burayı aksatmayacam bu mesajı bile teeee saat 2 gibi yazdım gönderemedim şimdi gönderiyorum

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Kolay gelsin. 😘

Kızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli 😂😂😂😂😂😂💙💙💙💙

ben de yarın inşallah yumurtalı bir kahvaltı yapacağım. akşam da balık ve salata. salata zaten ot salatası olacak doyurur. ama öğlen kahvenin yanında azcık tatlı yiyebilirim.
form çay hangisini içiyorsun? ben artık netten şekeroğlunun form çayını alıyorum. tadı daha iyi sanki.
Valla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum

19/03/2022

Kahvalti
Beyaz peynirli omlet
1 salatalik
1 biber
1 dilim tb ekmeği

Ara
3 ceviz
2 tane cikolatali misir patlagi (turkcesi bumu bilmiyorum) 57 kalori

Ara
Kahve

Aksam 17h (hasta ziyaretinde)
1 porsiyon kisir (tabagin yarisi)
2 kasik havuc tarator
Bir isirmalik kiymali borek 🤦🏻‍♀️

Eve gelince bise yemedim hatta pasta baklava falan geldi ama yemedim :KK43:

Adim 10049
Su 2,5l

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a

Ortagim kim benim :110:
Afiyet olsun canım 🥰
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 domates

Ara 15;00 1 fincan tarçınlı süt
1 kare bitter çikolata %85 kakao

Akşam 19:00 4 yemek kaşığı patates salatası
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- Zipzip- @s i d e l y a Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 🥰
Kızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli 😂😂😂😂😂😂💙💙💙💙
Böyle iddia ilk kez duyuyorum:KK48:
İyi geceler ben geldim:-)
Hoşgeldin canım 🥰

Back
X