- 30 Ocak 2013
- 29.462
- 43.948
- 798
Onu duymuştum bir gün sonra yenilen dolaba girip çıkmış pilavın nişasta oranı da azalıyormuşMutlaka araştırın sadece patates için geçerli degil haşlanmış sogumuş 1 gün beklemiş pirinç içinde geçerli
Geçmiş olsunGeldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
Rakip değilim canikom orti olduk şimdi beni beslersen sen de kaybedersin cumaya ona göreugurbocuuu rakip miyiz şimdi biz tartıldın mi , gel bakım yamacıma,boreklerle bakayım sana
Kiloma ağlamıyorum, börek yiyince hemen yansımasına ağlıyorumayrıca boyum kısa olduğu için goruntum 65 gibi
Evada bende zorlandım her taraf oynuyor yaparken.
Deneyim canım inşallah ödem gider.Elhan abla biliyordum böyle birden düşeceğini. Çok güzel cuma çok iyi bir eksiyle geleceksin. Gelsin mi 61 ler
Kinoalihatun canım sabit olman güzel ama menülerine göre ekside olman gerekiyordu. Bence de ödem var. Senin de birden düşecek kilon sabret bir de farklı şeyler mi denesen acaba. Sütlü yeşil çay ya da dukan içeceği denedin mi hiç
Yemek zamanında patron niye gitmiyorki tam da yemek vaktiAy daha öğle yemeği yiyemedim patron ofiste çıkmayacağı tuttu açsam şimdi kokacak
Hadi bakalım pilavlar dolabaOnu duymuştum bir gün sonra yenilen dolaba girip çıkmış pilavın nişasta oranı da azalıyormuş
Bu da güzelmiş kaydettimEvada bende zorlandım her taraf oynuyor yaparken.
Workoutu denedim geçen gün tüm kasları çalıştırıyormuş
Bişiler dönmü zaten dr da dedi içindeki etken madde kanser olayı diye.Tatlim bence sigara şirketleri yüzünden olmuştur. Bağımlılıktan kurtaran bir şeyi isterler mi? Araştırdım intihara meylettiriyor diye toplatılması bir de kanser yapıcı madde varmış...
Normalde bu saatlerde yemeğe çıkardı da çıkmayacağı tuttu bugünYemek zamanında patron niye gitmiyorki tam da yemek vakti
Canım 30 dk5.000 adım diyor ya 5.000 adım oluyor mu?
Canimcok Sevindim. Sen cıs bir şey mi içtin? Bırakmıştin.Geldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
Tebrik ederim ŞirammZipzip- kaptanım ellerine sağlık
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum
sidelya şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında
Maviş takımımdanugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize şirin ablamız ol
Yememezlik yapmayın sakın yiyin yemeğinizi .Normalde bu saatlerde yemeğe çıkardı da çıkmayacağı tuttu bugünAçık ofis olunca da bende çıkarıp yiyemiyorum biri varken
3-4 kere yaptım 5000 olmuyor 4500 civarı filan,çünkü çok hızlı sayıyor rakamlarda yakalamak çok zor ama ciddi yoruyor hareketler.Canım 30 dk5.000 adım diyor ya 5.000 adım oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?