- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Kaptanım akşam yemeği en geç 7 de yiyip sonra bir şey yemeyince otomatik olarak kilo kaybediliyorAfiyet olsun canim
Oncelikle su ve adıma dikkat edeyim bende
Abur cubur yemeyecegim
Birde aksam 7 den sonra hic bisi yemeyecegim
Afiyet olsun kaptanim
Listeleri kim hazırlayacak gec saatlere kalir
Burası bana da çok çok iyi geldiBazen insan aradığı motivasyonu çevresinde bulamıyorHepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Burada insan yediklerini yazınca sanki hafifliyor .Her şey yolunda gitmese de hiç tanımadığı ve benzer sıkıntıları olan sizlerden destek bulabiliyor hepiniz iyi ki varsınız 15-20 kilo verene kadar ve korumayı öğrenip hayatıma dahil edene kadar hep buralarda olucam
Ben dün en son 2.30da yedim ama giden 300 sadeceKaptanım akşam yemeği en geç 7 de yiyip sonra bir şey yemeyince otomatik olarak kilo kaybediliyor
Sen de kendine işlence ediyon be kuzumBen dün en son 2.30da yedim ama giden 300 sadece
Afiyet olsunHerkese Selam,
ay bugun güya bi planim yoktu, evin icind ebi o ise kos bi buna gun bitti ben de bittim
20 mart pazar menusu
11.30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin yagsiz tuzsuz salata, 1 dilim tt ekmek
sekersiz cay
15.00 1 kahve 1 hurma 1 incir, 2 kare bitter, 1 kurabiye (regl olucam, hurma ve incir diyet listemden, bitter ve kurabiye ekstraama karsiliginda 2. ara ogunumu yapmadim)
19.30 6 yk sebzeli et yemegi 1 yk pilav 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak ayran
arada bitki cayi
su 2.5 lt
spor 30 dk leslie - 150 puan
adim 8086 adim 808 puan toplam 958 puan
@CordeliaZipzip- She-Raa @Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3030244
Allah bağışlasın, ne mutlu sana.Yok kuzum 47 yaşındayım, 3 çocuğum, 3 torunum var, kızım bu yaz 30 yaşına girecek
Sagol ablacimKokay gelsin
Sonuçların guzel cikmasinq sevindim ablacimGeldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
150 bin mesaj, 10 bin sayfa
Ne çene ne çene maşallahımız var
Hayirli olsun her iki takimadaZipzip- kaptanım ellerine sağlık
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum
@s i d e l y a şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında
Maviş takımımdan @ugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım@Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize şirin ablamız ol
Öğlenmi yedin sonrası yok herhalde demi.Ben dün en son 2.30da yedim ama giden 300 sadece
Çok sağol kuzum moralim düzeldi en azından,bir tek kan tahlileri kaldı o belliolması sadeceSagol ablacim
Sonuçların guzel cikmasinq sevindim ablacim
Hayirli olsun her iki takimada
Selam, çok göremiyorum seni burada , ya da bana mı denk gelmiyorGünaydın kızlar
Keşke böyle bir sürpriz olsa
İyiyim çok şükürBende tamam kaptanım
Ben iyiyim sağol sen nasılsın
Süper hep iyi olalım yeter ki.Selam, çok göremiyorum seni burada , ya da bana mı denk gelmiyor
Keşke böyle bir sürpriz olsa
İyiyim çok şükür
Ne yapayım canım mecburrSen de kendine işlence ediyon be kuzum
Bana da ara sıra oluyor ablacımEmojilerd kafayı yedi çok zor açılıyor sizlerdede durum nasıl .
Yok ablacım hiç yemedim sonra çay içtim su içtim bir şey daha içtim sen anladınÖğlenmi yedin sonrası yok herhalde demi.
Allah rahmet eylesin, ateş düştüğü yeri yakıyorGünaydınlar hanımlar ,Kazen'in babası vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesinGünaydınlar hanımlar ,Kazen'in babası vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
İyi işte daha ne olsun, cuma ile pazartesi arası .Cumartesi 58.6
Bugün 58.3
300 gram fark.
Üzülmedim de dün akşam çok aç yattım biraz daha eksi görmek isterdim
Zipzip- @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Terlik gelecek az kaldı niye böyle yağıyorsun bünyen bir şaşasa toparlyamazsın kendini sonra,yapma böyle ne olur,bende içtim sormaYok ablacım hiç yemedim sonra çay içtim su içtim bir şey daha içtim sen anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?