- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
Bu videodas çok güzel 5000 adımı yakalayamadım biraz daha düşükte kaldım çok terletti.Hadi bakalım pilavlar dolaba
Bu da güzelmiş kaydettim
Ben ilk videoda 160, 2. Videoda 155 kalori yakmışım. Senin videon da 160 kalori gayet güzel. Üstüne de biraz plank squat zıpzıp gayet yeterli geliyor bana.
Sorma kaptanım 10 gün önce bişiler oldu abimle ilgili çok üzüldüm gerildim tetikledi onun için gittim hastaneye .Canimcok Sevindim. Sen cıs bir şey mi içtin? Bırakmıştin.
Kolay gelsin ŞiramSağlam bir geçmiş yapmam gerek . Sabahtan beri bebemle çıldırmacalaruyutayım gelirim inşallah
150 bin mesaj, 10 bin sayfa
Ne çene ne çene maşallahımız var
Ortağım cumaya ekşi gelmen lazım,
İnşallahOrtağım cumaya ekşi gelmen lazım,
Ben bomba gibi geleceğim
Bendede yok daha,eşim patates kızartması istemişti çorbamda var yanındada biş yaparım artık.Akşam ne düşünüyorsunuz yemeğe??
Annemde ne varsa küçük oğlum orada bugün okul yoktu, iş çıkışı birşey olmaz ise sen yap der büyük ihtimalleAkşam ne düşünüyorsunuz yemeğe??
dolapta yazdan koyduğum yeşil fasulye var onu yapmayı düşünüyorum..Akşam ne düşünüyorsunuz yemeğe??
insülin direncim var zaten yemeyince şekerim düşüyor. gitti de atıştırdım şükürYememezlik yapmayın sakın yiyin yemeğinizi .
Netse gitmiş sonunda afiyetler olsun .insülin direncim var zaten yemeyince şekerim düşüyor. gitti de atıştırdım şükür
Afiyet olsunKahvaltim10'da.Yine ek olarak bal varbaşka bir alternatif düşünmeli ya da bu hafta bala veda etmeliyim
Ara 13.30 gibi yarım bardak süt ve gronola.Uzwrine tarçın zencefil zerdeçal da ekledim.
Aksam18.00
Ispanak böreğieşimin canı istemiş, üç dilim ve bol salata yarın okulda nobetciyim telafi ederim inşallah.Bugun spor yapacaktım yapamadım
Şu 3 lt ye yaklaştı.Biraz önce de bir çay bardağı yeşil çay içtim limonlu .
Adım sayım da ektedir @Zipzip- @She-Raa @Cordelia
Bı tanecik kaptanım var.
TeşekkürlerNetse gitmiş sonunda afiyetler olsun .
Eline sağlık, geçen deHerkese Merhaba
Ortaklıları belirledim. Herkese başarılar. En çok kilo veren ekip kazanır.
Ortaklar Kırmızı Takım Takım Kilo Fıstık Yeşili @Cordelia Yeşil 63,15Fıstık Yeşili @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40fuşya fesang Kırmızı 58,60fuşya @limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70ilkbahar yeşili @Ytmz Yeşil 69,80ilkbahar yeşili @Guzguzelim Yeşil 69,60kahverengi @DombiliKus Mavi 82,10kahverengi @North River Mavi 77,30kırmızı @pastel34 Kırmızı 62,00kırmızı @Elhan Kırmızı 63,20lacivert @She-Raa Mavi Kaptan 88,00lacivert @L u c i a Mavi 84,5mavi @HLLAK Mavi 66,55mavi Maviokur Mavi 59,70mor @Suskunkardelen Mavi 56,90mor @ugurbocuuu Mavi 56,70pembe @s i d e l y a Kırmızı Kaptan 68,7pembe @sandriyon Kırmızı 66,80Su Yeşili HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10Su Yeşili @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80turkuaz @Kinoalihatun Kırmızı 76,70turkuaz @gewezebidik Mavi 68,20turuncu @yildiz4kc Kırmızı 74,40turuncu @erenmothers Kırmızı 75,70yeşil @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60yeşil Chedarice Yeşil 83,70Yosun Yeşili gezegenfeza Yeşil 72,80Yosun Yeşili @Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80
Afiyet olsun@Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a @Elhan
Kahvaltı 11.00
1 d peynir 4 zeytin
2 wasa fıstık ezmeli
1 yağda yumurta
Salatalık
Ara 12.00
Yulaf bar
Akşam 17.15
Ton balıklı salata
1 wasa 1 lokma peynir
Geç saatte 1 lokma peynir
Su 1,5
Spor
30 dk kardio
40-40 plank
50-50 squat
100-100 zıpzıp
Adım 9.074
Aaaa hoşgeldin canımdolapta yazdan koyduğum yeşil fasulye var onu yapmayı düşünüyorum..
bu arada selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?