- 30 Ocak 2013
- 29.419
- 43.905
- 798
Tam delirmelik işteSinir oluyorum böyle insanlar a.bizde de var
Yok. Biri kıyafetli. Yani ben anlamadım.bak şimdi, sabah kıyafetli tartılinca, nasıl gerçek kilo yu buldun? Ayrıntılı açıklar mısın ya anlamadım ve merak ediyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Tebrikler eline sağlık
Geçmiş olsun ikinize de
Ellerine sağlık canım
Hafta sonu menulerini pazartesi yazdin zaten ablaBern hepsini yapıyorum kptanım demi hafta sonları pek olmuyor odaa.
Simdi soyle canim iki haftadır yesil takimdakilerde yarisa dahil oldularBiz niye yarışamıyoruz
Okuldan çıktım şimdi yolu izleye izleye gidiyorumbugün güneş çıktı ne kadar da özlemişim
Ikisinide sabah cekmedin mi canim,ben ikiside kiyafetli sandimYok. Biri kıyafetli. Yani ben anlamadım.bak şimdi, sabah kıyafetli tartılinca, nasıl gerçek kilo yu buldun? Ayrıntılı açıklar mısın ya anlamadım ve merak ediyorum
Gecmis olsun ablacimMalesef ameliyat oldum, yaklaşık 15 sene önce. Karaciğer temizliği yaptıktan sonra günlük kullandigim 75 mg lık tableti haftada 5 gün yarım doza indirdik.
Elhamdülillah iyiyim, ilacı ömür boyu içeceğim
Kolay gelsin ablacimBen yemek yapıyım çıkayım, mesaim başlıyor
Tek ogun mu yapacaksin bugun canimSabahtan beri acim
Hala bir sey yemedim
Evet canim. Zaten 2 saat sonra okuldan cikicam 18.3 gibi de yemek yerim yani 3.5 saat sonra az kaldiTek ogun mu yapacaksin bugun canim
Sabahtamı bişi yemedin yoksa.Sabahtan beri acim
Hala bir sey yemedim
Daha önce hiç yazmamıştım ondan dedim,cumadan başladım yazmaya iyi oldu yoksa akılda kalmıyor.Hafta sonu menulerini pazartesi yazdin zaten abla
Hafta sonu baska birsey yapmiyoruz
Simdi soyle canim iki haftadır yesil takimdakilerde yarisa dahil oldular
3 takim yarısıyor
Yesildekiler spor yapamam diyenler
kirmizi ve mavi de 5 gun en fazla 8000 adim atiyoruz
Sen yeni geldin cuma karar verirsin hangi takimda olmak istedigine
Ikisinide sabah cekmedin mi canim,ben ikiside kiyafetli sandim
Biri kiyafetsizse farki bulamayiz sartlar esit değil
Gecmis olsun ablacim
Kolay gelsin ablacim
Uemedim canim aksam yedim en sonSabahtamı bişi yemedin yoksa.
Daha önce hiç yazmamıştım ondan dedim,cumadan başladım yazmaya iyi oldu yoksa akılda kalmıyor.
Naptın öyle bir tost filan yeseydin bari kaç saattir aç kalmışsın .Uemedim canim aksam yedim en son
Ya arada 3 4 siyah kuru uzum bide kahve baska yok
Ellerine sağlık kaptanım.18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @s i d e l y a Kırmızı Kaptan 68,7@pastel34 Kırmızı 62,00Elhan Kırmızı 63,20@sandriyon Kırmızı 66,80@yildiz4kc Kırmızı 74,40@fesang Kırmızı 58,60@erenmothers Kırmızı 75,70Beth18 Kırmızı 62,70@Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım @She-Raa Mavi Kaptan 88,00@DombiliKus Mavi 82,10@HLLAK Mavi 66,55@Maviokur Mavi 59,70@Suskunkardelen Mavi 56,90@ugurbocuuu Mavi 56,70@North River Mavi 77,30@gewezebidik Mavi 68,20@L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40@gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç @sara_28 yazarhanim35
Tamam ablacim kolay gelsinYarın olmayablirm belki dışarda olacağız validennde işleri var onu halletmemiz lazım haberiniz olsun
Daha net değilde akşam belli olur herhalde.Tamam ablacim kolay gelsin
Anladım Canım :)Hafta sonu menulerini pazartesi yazdin zaten abla
Hafta sonu baska birsey yapmiyoruz
Simdi soyle canim iki haftadır yesil takimdakilerde yarisa dahil oldular
3 takim yarısıyor
Yesildekiler spor yapamam diyenler
kirmizi ve mavi de 5 gun en fazla 8000 adim atiyoruz
Sen yeni geldin cuma karar verirsin hangi takimda olmak istedigine
Ikisinide sabah cekmedin mi canim,ben ikiside kiyafetli sandim
Biri kiyafetsizse farki bulamayiz sartlar esit değil
Gecmis olsun ablacim
Kolay gelsin ablacim
Cordelia annen nasıl oldu durumunda varmı bir değişiklik.
Kolay gelsin.Ben yemek yapıyım çıkayım, mesaim başlıyor
Çok sevindim güzel haberler verdin bize,çok daha iyi olacak anneciğin hürmetler kendisineBugün taburcu oldu canım. Yarın görmeye gideceğim. Çok şükür iyi. Daha iyi olacak inşallah.Teşekkürler.
Allah razı olsun çok sağolun.Çok sevindim güzel haberler verdin bize,çok daha iyi olacak anneciğin hürmetler kendisine
Cok sevindim canim daha iyi olacak insallahBugün taburcu oldu canım. Yarın görmeye gideceğim. Çok şükür iyi. Daha iyi olacak inşallah.Teşekkürler.
Kayinvalide detoksu diyeyimNaptın öyle bir tost filan yeseydin bari kaç saattir aç kalmışsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?