Maviş kaptanım bugünkü 8000' den fazla adımlarımı sana ithaf ediyorum.Ki
Eline emeğine sağlık @Cordelia kaptanım
@s i d e l y a kaptanım tebrik ediyorumçok güzel adımlar atmış takımın Darısı benim takımıma diyorum
Maviş kızlar adımlarımız eksik , lütfen bugün ve yarın en az 8bin adımımızı atalım. Bakın perşembe ve cuma günleri sizlere adım konusunda karışmayacağım
Elhan
@HLLAK
@Maviokur
@Suskunkardelen
@North River
@gewezebidik
@L u c i a
@Busra 17
Bende öyleydimkolay gelsin ablacım :)
benim babamda eve hayatta kedi istemem diyordu :) kardeşim öğrenci evinden gelirken sömestr tatilinde 4 ayaklı yeğenim ile geldiilk gün kullanmadığımız odada yattı kedi ikinci akşam orası soğuk olur (kombi yanıyor odada ) diye kolidorda yatsın dedi babam ki getirmeden önce getirme istemiyorum kalsın bu eve kedi giremez diyordu 3. gece bana senin odan sıcak oluyor odana alsana hayvanı demeye başladı 4.geceden itibaren benmle aynı yatakta yatıyordu kedi hanım birde üstüne geceleri lavaboya kalktıkça babam üşüyeceksin dedoşum diye üstünü örtüyordu şimdide habire özledim diyor hatta kardeşim dönerken götürme o burada mutlu bile diye ikna etmeye çalıştı
Şişirmeyecek şeyler deneNeeeeyyyyyy ama neden yaben akşam yersem hemen şişiyorum
Olursa onuda yazda grup olarak rahatlayalımBir gün birine denk gelirler kopartırlar burnunu görür o zaman ne diyeyim
Canım bu akşam bir yoğurt yerim belki sabah çok yedim dengelemem lazımŞişirmeyecek şeyler dene
Mesela ağır yemek yiyeceksem salatamda tuz koymuyordum
Ilerde yine öyle yapacağım
Olursa onuda yazda grup olarak rahatlayalimBir gün birine denk gelirler kopartırlar burnunu görür o zaman ne diyeyim
Bende öyleyim, tanıdığım bazı insanlar 4 deyil 8 kulaklı inan her taraftan haberleri oluyor ve öyle ınsanları fesat buluyorum. Çünkü fesatliklarina şahit oldum herbirininOfis açık ofis patronun masası da bizimle ee gün içinde zaten patron ofisteyse bir sürü telefon görüşmesi yapıyor ki diğer arkadaşlar konuşurken çoğu zaman dinleme gereği duymuyorum ya da o an başka işim oluyor dikkatim orada olmuyor ya kısacası sevmiyorum ben konuşan insanları dedikodu dinler gibi dinlemeyi
Iyi uykular canimÇocuğun gelmesine 1 saat var biraz uyumaya çalışacağım. Öpüyorum
Bende ıspanak, beyaz peynir, ceviz ve portakallı salatasını yapıyordumHarika menü afiyetlwr olsun,ıspanağın üzerine nar doğrayıp tulum peyniri katıp salata olarak da tüketebilirsin harika bir salata oluyor .
Düşünmemek gerekiyor, boşverTam delirmelik işte
Neden?Sabahtan beri acim
Hala bir sey yemedim
Anlamadım boşver, sağlık olsun,Hafta sonu menulerini pazartesi yazdin zaten abla
Hafta sonu baska birsey yapmiyoruz
Simdi soyle canim iki haftadır yesil takimdakilerde yarisa dahil oldular
3 takim yarısıyor
Yesildekiler spor yapamam diyenler
kirmizi ve mavi de 5 gun en fazla 8000 adim atiyoruz
Sen yeni geldin cuma karar verirsin hangi takimda olmak istedigine
Ikisinide sabah cekmedin mi canim,ben ikiside kiyafetli sandim
Biri kiyafetsizse farki bulamayiz sartlar esit değil
Gecmis olsun ablacim
Kolay gelsin ablacim
Kolay gelsinYarın olmayablirm belki dışarda olacağız validennde işleri var onu halletmemiz lazım haberiniz olsun
İnşaallahÇocuğun gelmesine 1 saat var biraz uyumaya çalışacağım. Öpüyorum
Benim gri iri kıyım sabaha kadar bağırır normalde, bir iki gündür ayakucumda sessizce yatıyo
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun .
Afiyet şifa olsunCanım bu akşam bir yoğurt yerim belki sabah çok yedim dengelemem lazım
Ohh afiyet olsunÇok güzel oluyor bu salata ıspanağın körpesi güzel bunda.
Cevize dikkat en fazla 2 tsne filan tüket yağlı çünkü,4 tane b.lahanası yedim yoğurtla.
Ben deSabahtan beri acim
Hala bir sey yemedim
Teşekkür ederim, dış işlerim de bitmek üzere eve dönerim birazdan adımım 8.000Hafta sonu menulerini pazartesi yazdin zaten abla
Hafta sonu baska birsey yapmiyoruz
Simdi soyle canim iki haftadır yesil takimdakilerde yarisa dahil oldular
3 takim yarısıyor
Yesildekiler spor yapamam diyenler
kirmizi ve mavi de 5 gun en fazla 8000 adim atiyoruz
Sen yeni geldin cuma karar verirsin hangi takimda olmak istedigine
Ikisinide sabah cekmedin mi canim,ben ikiside kiyafetli sandim
Biri kiyafetsizse farki bulamayiz sartlar esit değil
Gecmis olsun ablacim
Kolay gelsin ablacim
Maşallah canım çok sevindimBugün taburcu oldu canım. Yarın görmeye gideceğim. Çok şükür iyi. Daha iyi olacak inşallah.Teşekkürler.
Teşekkür ederimKolay gelsin.
Ney acaba , otamatik tamamlamış herhalde anlaşılmıyor.Bizim gri de bize geldiğinde 6 haftalıktı, küçüktü, şimdi baya irilesti.
Biyerde boyası okumuştum, kopyalayabilirsem paylaşırım
DüzelttimOhh afiyet olsun
Ben de
Teşekkür ederim, dış işlerim de bitmek üzere eve dönerim birazdan adımım 8.000
Maşallah canım çok sevindim
Teşekkür ederim
Ney acaba , otamatik tamamlamış herhalde anlaşılmıyor.
Saol ablacım sanırım az uykudan benimkisi şu an iyiyim sabah şiş hissettim kendimiTatlı yemek, tuzlu yemek
Az uyku, çok uyku
Hareketsizlik, uzun spor( bende uzun yürüyüş)
Varsa bir rahatsızlık ( bende troid)
Bulgur yemek
Genelde bunlar vücutta su tutulumu 'na sebep olur canım
Böyle dönemlerde extra ödem atıcı çaylar içmeni tavsiye ederim
Şifa olsun canımSaol ablacım sanırım az uykudan benimkisi şu an iyiyim sabah şiş hissettim kendimi
sağolsunHanimKelesimiGetir ablamdan ödem atıcı su tarifi aldım şimdi onu içiyorum
ilginiz için çok teşekkür ederim Cansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?