Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Brüksel lahası haşlayıp tavada kızartım biraz yoğurtla onu yiyorum,akşamada devam ederim aynına çorba alırım belki .
Ben de çiğ ıspanak üstüne haşlanmış tavuk koyup yedim. Akşamda ıspanak haşlayıp , daha sonra da kefir içerim. Detokstayım da

Ben de çiğ ıspanak üstüne haşlanmış tavuk koyup yedim. Akşamda ıspanak haşlayıp , daha sonra da kefir içerim. Detokstayım da
Harika menü afiyetlwr olsun,ıspanağın üzerine nar doğrayıp tulum peyniri katıp salata olarak da tüketebilirsin harika bir salata oluyor .

Harika menü afiyetlwr olsun,ıspanağın üzerine nar doğrayıp tulum peyniri katıp salata olarak da tüketebilirsin harika bir salata oluyor .
Evet yaa ama nar yok. Yeşil elma ceviz yapacaktım, son yeşilelmayı sabah kullandım. Ceviz de ekstra kalori olmasın dedim. Sporun üstünden de çok vakit geçmedi hafif ve az yemek gerekti

Sinir oluyorum böyle insanlar a.bizde de var
Ikiside kiyafetli degil mi
Yok. Biri kıyafetli. Yani ben anlamadım.bak şimdi, sabah kıyafetli tartılinca, nasıl gerçek kilo yu buldun? Ayrıntılı açıklar mısın ya anlamadım ve merak ediyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Tebrikler eline sağlık
Ben de sporumu yapayım , dün akşama bıraktım kaldı. Oğlan hasta oldu, karnı çok ağrıdı. Onla uğraşırken 11 olmuş saat anca adım tamamladım akşam
Geçmiş olsun ikinize de
Ellerine sağlık canım
Çok saygı değer eşime diyecemki seçeneklerim bunlar seç birini..

A) Ya bu eve kedi gelecek.
B) Ya gardorop kıyafetler değişecek bol gelmeye başladı.

Evlat için olsun be,vereceğiz inşallahtiroidin şimdi ne durumda?
Malesef ameliyat oldum, yaklaşık 15 sene önce. Karaciğer temizliği yaptıktan sonra günlük kullandigim 75 mg lık tableti haftada 5 gün yarım doza indirdik.
Elhamdülillah iyiyim, ilacı ömür boyu içeceğim

Seçenekler bunlar hangisini kabul ederse

Oldum bile yaa

Sagolun canlarim insallah

Sagol kaptanim

Ayyy adasim ne güzel yaa benim kiz kedi hastasi coook seviyo
Bugun ona kus alacak esim
Kuslarida seviyo ama favorisi kedi
Şiddetle kedi tavsiye ederim, evdeki kötü enerjiyi defediyor

Evet yaa ama nar yok. Yeşil elma ceviz yapacaktım, son yeşilelmayı sabah kullandım. Ceviz de ekstra kalori olmasın dedim. Sporun üstünden de çok vakit geçmedi hafif ve az yemek gerekti
Çok güzel oluyor bu salata ıspanağın körpesi güzel bunda.
Cevize dikkat en fazla 2 tsne filan tüket yağlı çünkü,4 tane b.lahanası yedim yoğurtla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…