- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Selam hoş geldinnSelam kizlarcim
Neeeeyyyyyy ama neden yaPeygamberimiz akşam yemeğini kesmeyin buyurmuş, akşam yemeğini kesen erken ihtiyarlar demiş.
Gündüzü hafif geçirip akşamı biraz daha geç saate çıkarsan nasıl olur acaba 2 de öğlen öğünü oluyor
Selam canimSelam kizlarcim
Hoşbulduk ablacımSelam hoş geldinn
Burnu büyümüş, yazmadan duramadim, banada çok yapılıyor duBazı insanlar neden deneyimi fazla diye kendni bir halt sanıyor kızlar
Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya.
Aslında gözümüzü kulağımızı 4 acmamız lazım, işte biz onu yapamıyoruzSağlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş
Yeşil takım ne oluyor18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @s i d e l y a Kırmızı Kaptan 68,7pastelfit Kırmızı 62,00@Elhan Kırmızı 63,20@sandriyon Kırmızı 66,80@yildiz4kc Kırmızı 74,40fesang Kırmızı 58,60@erenmothers Kırmızı 75,70@limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70@Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım @She-Raa Mavi Kaptan 88,00@DombiliKus Mavi 82,10@HLLAK Mavi 66,55@Maviokur Mavi 59,70@Suskunkardelen Mavi 56,90@ugurbocuuu Mavi 56,70@North River Mavi 77,30@gewezebidik Mavi 68,20@L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60@Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç @sara_28 yazarhanim35
Benden 7 yaş büyük de olsa deneyimli diye saygı duyuyorum amaCanım çok haklısın yumuşak yüzlü görünce hele de gençsen böyle saygısızca davranmayı kendinde hak gören hadsizler olabiliyor
Bir gün birine denk gelirler kopartırlar burnunu görür o zaman ne diyeyimBurnu büyümüş, yazmadan duramadim, banada çok yapılıyor du
Tatlı yemek, tuzlu yemekRegl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım
Teşekkürler, önemli biley olduğunu sanmıyorum. Öğlen okulda yediği yemek dokundu herhalde, sabah iyiydi.İşler bitti hocam yeşil çay içiyorum şimdi
Sağol kuzum bitti sonunda dün dışarda olunca kalmıştı işler
Birara valide buradayken yapamamıştım sonrada tembellk oldu kalk dedim kendime yap sporunu başladım hemen
Ben anlamıyorum bunu neden karşı çıkarlar bir dönem 2 sene evde köpek baktım sonra vermek zorunda kaldık çok üzülmüştüm onada.Köpek bakımı daha zor kediye göre.
Gtsinler diyorum oylamaya sokuyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun pastelcim hayırdır önemli bişeyi yoktur umarım
38 dakika sürüyor çok rahat yapılıyor hareketler,sadece 2-3 tane bacak hareketinde yanmalar oluyor.
Sağol canım teşekkğrler
Uçağa kedi alıyorlar hatta bilette alıyorsun ona,yanında kimlik kartının olması lazım kafesinde kucağında yolculuk yapabiliyor.
Yapalım demi hocam adamları şoktan şoka sokalım
kalpleri bırakayım şuraya tam ısırmalık maşallah
Ofis açık ofis patronun masası da bizimle ee gün içinde zaten patron ofisteyse bir sürü telefon görüşmesi yapıyor ki diğer arkadaşlar konuşurken çoğu zaman dinleme gereği duymuyorum ya da o an başka işim oluyor dikkatim orada olmuyor ya kısacası sevmiyorum ben konuşan insanları dedikodu dinler gibi dinlemeyiAslında gözümüzü kulağımızı 4 acmamız lazım, işte biz onu yapamıyoruz
Nasılsın yedinmi yemeğiniHoşbulduk ablacım
Yelşil takım yarışmıyor mavi ve kırmızı takım gibi sadece menü yazıyoruz birde spor durumu.Yeşil takım ne oluyor
Aslında çok dikkat etmek lazım okul yemeklerine bayat filan değildirdemi.Teşekkürler, önemli biley olduğunu sanmıyorum. Öğlen okulda yediği yemek dokundu herhalde, sabah iyiydi.
Mavi ve kirmizi takim icin menu yazmak ve en fazla 8000 atma zorunlulugu varYeşil takım ne oluyor
Hayatım çok erken kapatıyosun , 5’de kapat. Çok işe yarıyo vallaNeeeeyyyyyy ama neden yaben akşam yersem hemen şişiyorum
Aslında çok dikkat etmek lazım okul yemeklerine bayat filan değildirdemi.
Bern hepsini yapıyorum kptanım demi hafta sonları pek olmuyor odaa.Mavi ve kirmizi takim icin menu yazmak ve en fazla 8000 atma zorunlulugu var
Yesil takimda sadece menu ve kilo bildirimi yapiliyor,spor zorunlu degil
Sen yeni katildigin icin yesillerin en altina yazdim
Cuma gunu olusturuyoruz takimlari
Nohut yapmıştır kesin ondan olmuştur,bulgurda var kesin ondandır o zaman ..İnşallah değildirNohut - bulgur pilavı varmış. Herhalde nohut gaz yaptı, bulgur da şişirdi diye düşündüm. Çok kıvrandı çünkü. Rezene demledim, ağrı kesici şurup verdim, yatana kadar geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?