Bende öyle yolumu değişmiyorum ama hep tetikte oluyorum etrafta biri varsa yardım istiyorum hayvanı yanımdan uzaklaştırsın diyeMinicik yavrulara saldıran köpek haberlerinden sonra bende tedirgin oluyorum ya. Korkup yol değiştirmiyorum ama uzaklaşana kadar tetikte oluyorum.
teşekkürler canımÇok teşekkür ederim sana da afiyet
Olsun.
Ben genel olarak pek aramam pirinç pilavını ama eşim çok sevdiği için arada yapıyorum , bazen yiyorum bazen de yemiyorum. Pirinç severler için bence uygun senin kullandığın pirinçBen basmati pirinç kullanıyorum canım hem gluten içermiyor hemde glisemik indeksi çok düşük olduğundan kan şekerini oynatmıyor daha sağlıklı yani vr lezzetide çok güzel
ahhh bu eşlerEvet canım eşim istedi yaptim bende yedim mecbur
Kuzum ben gerçeğini yeme taraftarıyım ama bunun için Cuma’yı beklemem gerekiyorMuhteşem oldu. Tarifini yazmıştım buraya, gördün mü bilmiyorum. İstersen paylaşırım yine tarifi.
Ayağına sağlık canımSporumuda paylaşıp, bir bardak daha kahve içip minnoşum da izin verir verirse yatağa gireceğim.
Eki Görüntüle 3032068
KaptanımCordelia bu haftaki sporlar eskitici valla
Eki Görüntüle 3032070
Benden bu kadarShe-Raa Cordelia @North River
Ne tatlılar canım maşallah
Havalar iyi olsa dışarı çıkınca en az 2 bin adim olur zaten ama havalarda iyileşemedi bir türlüAnlıyorum canım 2 bebekle çok zor olsa gerek . Ben 1 bebeyle zorlanıyorum, gündüz bir şey yapamıyorum, akşam eşim bakıyor öyle yürüyorum . Neyse ki bugün ve yarın var
Bu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
Ekran fotosu aldım kuzum, teşekkür ederim
Anladim ekmek beyaz ekmek miydi pekiEvet kekim. Ama sabah yediğim ekmek çok büyüktü
Rica ederim. Bol bol şifa olsun, süt olsun sanaEkran fotosu aldım kuzum, teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım inşallahRica ederim. Bol bol şifa olsun, süt olsun sana
Afiyet olsun canimBen de menümü yazayım :
22 Mart Salı menüm
12.30 kahvaltı: 1 tabak menemen(1 büyük soğan, 2 biber, 2 domates, 1 yumurta) , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği
16.00 ara: 1 tane tam buğdaylı tereyağlı Konya gevreği
18.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su: 3 litre
Zipzip- s i d e l y a L u c i a
Afiyet olsun canım . Senin her mesajını gördüğümde acaba diyorum limonlu tarçınlı kek nasıl olur22 mart menum
5 6 adet siyah kuru uzum
Kahve
19.00
Yarim kase Terbiyeli yesil meecimek corbasi
1 yeke tabaginin icinde Kuru fasulye bulgur pilavi
1 lahmacun
1 bardak ayran
Zipzip- s i d e l y a fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?