Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Minicik yavrulara saldıran köpek haberlerinden sonra bende tedirgin oluyorum ya. Korkup yol değiştirmiyorum ama uzaklaşana kadar tetikte oluyorum.
Bende öyle yolumu değişmiyorum ama hep tetikte oluyorum etrafta biri varsa yardım istiyorum hayvanı yanımdan uzaklaştırsın diye

Ben basmati pirinç kullanıyorum canım hem gluten içermiyor hemde glisemik indeksi çok düşük olduğundan kan şekerini oynatmıyor daha sağlıklı yani vr lezzetide çok güzel
Ben genel olarak pek aramam pirinç pilavını ama eşim çok sevdiği için arada yapıyorum , bazen yiyorum bazen de yemiyorum. Pirinç severler için bence uygun senin kullandığın pirinç

Anlıyorum canım 2 bebekle çok zor olsa gerek . Ben 1 bebeyle zorlanıyorum, gündüz bir şey yapamıyorum, akşam eşim bakıyor öyle yürüyorum . Neyse ki bugün ve yarın var
Havalar iyi olsa dışarı çıkınca en az 2 bin adim olur zaten ama havalarda iyileşemedi bir türlü

She-Raa 10 dakikadır mesajı arıyorum. Yapman şart oldu

Ben de menümü yazayım :

22 Mart Salı menüm

12.30 kahvaltı: 1 tabak menemen(1 büyük soğan, 2 biber, 2 domates, 1 yumurta) , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği

16.00 ara: 1 tane tam buğdaylı tereyağlı Konya gevreği

18.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık

Su: 3 litre

Zipzip- s i d e l y a L u c i a

Afiyet olsun canim
Bulgur pilavinin icine hangi sebzeleri koydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…