Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Bulgur pilavinin icine hangi sebzeleri koydun?
Büyük bir kuru soğan, bol biber, bir şişe domates sos . 1 su bardağı bulgur koydum ama köy bulguru. Markette satılanlar kadar büyük değil çok severim bulgur pilavını.
Patlıcanlı, ıspanaklı, mercimekli vs her çeşidi çok güzel

Ben genel olarak pek aramam pirinç pilavını ama eşim çok sevdiği için arada yapıyorum , bazen yiyorum bazen de yemiyorum. Pirinç severler için bence uygun senin kullandığın pirinç
Ben çok severim pirinç pilavını sulu yemeklerin yanına çok yakışıyor keza et türlerinin yanınada yakışıyor

Teşekkür ederim canım inşallah 88 sen 82 ye düşmek ne kadar zamanını aldı
2-3 ayımı aldı ya. Ben 82 den sonra 69 a çok hızlı düştüm. Çünkü çocuğum sütten kesildiğinde 82 kiloydum, 10 günde 6 kilo vererek, peşinden de 3 ayda 7 kilo vererek 69 olmuştum. Ay bu hikayeyide kaçıncı anlatışım emzirirken Allah var çok kısmamıştım. Sadece akşam yemelerini bitirmiştim, bir de ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyordum. Öğle araları emzirmeye gidiyordum, böylelikle 40 dk yürüyüş yapmış oluyordum.

Patatesli bulgur pilavı ve taze fasulyeli bulgur pilavıda muhteşem ötesi oluyor

She-Raa Cordelia
Ters mekik 20 adet
Plank 30sn
Köprü 20 adet
Yarım mekik 25
Tüm bacak kaldırma 20
Adım ektedir hesaplama yapamıyorum uyumam lazım fena yoruldum bu kadar işe kilo vermezsem üzülürüm

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-22-22-57-21-158_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 26
Çok hızlı kilo verip hızlı da almışsın canım. Şok diyetler yapmamak lazım. Ben yıllar sonra ara öğün yapmanın önemini anladım. Elimden geldiğince yapıyorum.şu an senin beslenmen gibi besleniyorum. Ekmek sabahları var, akşam yemekten sonra atıştırma olayı yok. günde 3-4 kez de emziriyorum. Ve günlük 10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şimdilik haftalık 1 kg civarı gidiyor , inşallah devam eder

İyiyim kuzum. İş güç standartı bozmadım. Diyetime ve niyetime zeval getirmedim. Sporumu da yaptıımmmm şimdi kahveyle doldurdum boş midemi, acıkmadan uyumayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…