- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Ben yalvarıyorum artık gel eskisi gibi benimle yat diye, gelmiyor paşam, buldu kaymak gibi hatunu beni gözü görürmüBende arkadaşın gibiyim kedi fobim var disards bir yerde oturup huzurlu bir şekilde birsey içemem etraftan kedileri takip ederim bana mı geliyorlar diye bunun için destek bile aldım ama nafile
Korkulu rüyalarım bile.kedi ile olur
Ateşin kaç canım ateşin yüksek olursada üşürsünZipzip- Cordelia s i d e l y a etiket yapmayi unutmusum
Donuyorum ya suan kat kat giyindim havada guzel ama donuyorum resmen
Bahsettiğim ahmet apanin sistemini yaparken canım, dediğim gibi ben 26 kilo verdim, daha az verenler de oldu,çok verenler de.Bende var aidin salih 'in kitabı yitik şifa
5 kilosu geri alınıyor derken canım kaç kilo veriliyor ki 5 kilosu geri alınıyor
Muhteşem oldu. Tarifini yazmıştım buraya, gördün mü bilmiyorum. İstersen paylaşırım yine tarifi.Afiyet olsun kuzum. Fit kek nasıl, tadı güzel mi
Büyük marketlerde ve hububat ve baklagil satan dükkanlarda da satılıyor canımDeneyim canım onu nerede satılıyor
Gönder fotoları canım eminim tatlıdırlar ama korku elimde değil işteEskiden bende korkardım saracığım, hatta köpekten hâlâ korkarım.
Oğlanlar tutturdu bahçe bitsin köpek alacaz diye, şimdilik asla diyorum ama muhtemelen onuda çok severim.
Bak benimkilerin fotosunu yollayım, gelde sevme
Seni çok iyi anlıyorumBende orumcek ve türevleri, bak yazıyı bile düzeltemedim
Tahmin edebiliyorum canım. Yılan tabi ütopik bir durum ama günlük hayatını etkileyecek şekilde kedi, köpek, kuş gibi sıkça karşılaştığımız hayvanlar nedeniyle kısıtlanıyorsan eğer sohbet niteliğinde terapi seni çok rahatlatırYılan korkusu bende fobi boyutunda tvde bile görmeye dayanamam bakmam bile o kadar yani
Oyyy maşallah
Hadi ya… Zor iş, hayatımızın çok içindeler. Allah yardımcınız olsun.Bende arkadaşın gibiyim kedi fobim var disards bir yerde oturup huzurlu bir şekilde birsey içemem etraftan kedileri takip ederim bana mı geliyorlar diye bunun için destek bile aldım ama nafile
Korkulu rüyalarım bile.kedi ile olur
Çok güzeller
Yazdığım mesajı sildim. Kediden bile etkilenen varken kimseyi sıkıntıya sokmak istemiyorumAmanııın yılan mı
Geçmiş olsunZipzip- Cordelia s i d e l y a etiket yapmayi unutmusum
Donuyorum ya suan kat kat giyindim havada guzel ama donuyorum resmen
Afiyet olsun canım22 Mart Menü
12.30 Bir yulaf bar, elma , çay
15.00 Üzüm, leblebi, kayısı fındık, fıstık badem tamamı bir avuç kadar , kahve
18.30 Bir kepçe mercimek çorbası, Dana sote, üç kaşık pilav, salata
İki litre su
Zipzip- She-Raa Cordelia pastelfit
Eki Görüntüle 3031981
Yok hayatımı kısıtlamıyor canım kedilere karşı bayağı bayağı aştım düşünsene kardeşim kucağında sıkıca tuttu ve ben sevdim dokundum sırtını okşadım buda büyük bir gelişme benim için ama sokakta yürürken sokak köpeklerinden çok korkuyorum heleki arkandan geliyorlar ya ödüm kopuyor resmenTahmin edebiliyorum canım. Yılan tabi ütopik bir durum ama günlük hayatını etkileyecek şekilde kedi, köpek, kuş gibi sıkça karşılaştığımız hayvanlar nedeniyle kısıtlanıyorsan eğer sohbet niteliğinde terapi seni çok rahatlatır
Minicik yavrulara saldıran köpek haberlerinden sonra bende tedirgin oluyorum ya. Korkup yol değiştirmiyorum ama uzaklaşana kadar tetikte oluyorum.Yok hayatımı kısıtlamıyor canım kedilere karşı bayağı bayağı aştım düşünsene kardeşim kucağında sıkıca tuttu ve ben sevdim dokundum sırtını okşadım buda büyük bir gelişme benim için ama sokakta yürürken sokak köpeklerinden çok korkuyorum heleki arkandan geliyorlar ya ödüm kopuyor resmen
22 Mart Menü
12.30 Bir yulaf bar, elma , çay
15.00 Üzüm, leblebi, kayısı fındık, fıstık badem tamamı bir avuç kadar , kahve
18.30 Bir kepçe mercimek çorbası, Dana sote, üç kaşık pilav, salata
İki litre su
Zipzip- She-Raa Cordelia pastelfit
Eki Görüntüle 3031981
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?