Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman tarif isteriz

Cumalara hiç birşeyi sığdıramıyoruz

Vallahi yıldım, bizim evde diyet yapmak gerçekten mucize
Aaa bak o konuda eşim de sıkıntılıdır. Benimleyken haftasonu ye, diyetini haftaici yap diyor. Ama pazartesi tartısı ne olacak onu düşündüğü yok

İyi geceler. Sabahtan akşama kadar bol koşturmali birgün geçirdim. Hastaneye gittim, ordan okula gidip kızı alip eve geldim. Birde bütün akşam ara ara midem bulandi. Az önce çocukları çok zor durumda uyuttum hâla bulanıyorum :'( akşam yemeği yemedim ama gün içinde cok fazla karısık yedim sanirim ondan oldu yarin guzel bir kahvaltiyla inşallah güzel bir başlangıç yapabilirim. Bana destek olur musunuz

Tarifi yolladım kızlar, keşke yakın olsak hepinize ikram ederim seve seve, daha neler yapardım ❤
Sağol canım , iyi ki yakın değiliz
Aaa bak o konuda eşim de sıkıntılıdır. Benimleyken haftasonu ye, diyetini haftaici yap diyor. Ama pazartesi tartısı ne olacak onu düşündüğü yok
Aynı benimki de ye diyor
İyi geceler kızlar bu akşam gönlümce giremedim yarın telafi ederim
İyi geceler canım

Sonuçlar geldi mi kuzum

İyi geceler kızlar ya anca girebildim kusura bakmayın
Menümü yazıp cikicam, daha doğrusu foto,acayip uykum varr ,
Akşam maalesef bebe bisküvisi yedim
Su 3 litre
Zipzip- Cordelia
Öptüm mm

Eklentiler

• IMG_20220322_153159.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG20220322074641.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 33
Tabi ki oluruz tahlillerini yaptırdın mı ? Ben takip edemedim
Bunun sıvıyağlısını yaparız kahvaltıda

Sonuçlar geldi mi kuzum
Doktor hiç bir şeyin yok deyip yolladı emziriyormussun ondanda olur, kisttende olur dedi. Açıkçası bir daha gitmem, hep kaçamak üstün körü cevaplar verdi. Başka sorularda sordum özel şeyler hakkında hep geçiştirdi. İstersem doğum kontrol hapi kullanabilirmişim nasil birşeyse. Sonra eczaneye gittim fiyati sordum 90 dediler almadim. Bir dahaki ay da erken regl olursam o zaman alır kullanirim ve endokrinolojiye gidecegim emzirmeyi bitirince..

Benimki de benim şansıma hiç karışmaz, sadece hasta olduğum zaman yemek alıyım ye dedi, onu dahi reddettim, adamın sesi çıkmadı
Benimki bazen ye ye yesinir ediyo. Kendi yerken vicdan yapıyo
İyi geceler kızlar ya anca girebildim kusura bakmayın
Menümü yazıp cikicam, daha doğrusu foto,acayip uykum varr ,
Akşam maalesef bebe bisküvisi yedim
Su 3 litre
Zipzip- Cordelia
Öptüm mm
Afiyet olsun canım iyi geceler

Sağol canım , iyi ki yakın değiliz

Aynı benimki de ye diyor

İyi geceler canım
Valla ikram etmeyi severim ama ye diye zorlamam, bana da zorlanmasını sevmem.
Çünkü 40 sene annem ye diye zorladı, kapasite dolunca almıyor işte, imkanı olsa şöyle oklavayla midemde yer açıp kalan boşluğu da yemekle dolduracak tı

O zaman o doktoru ele, insan sağlığı nasıl büyük vebal, işlerini düzgün yapanlardan Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…