- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Aaa bak o konuda eşim de sıkıntılıdır. Benimleyken haftasonu ye, diyetini haftaici yap diyor. Ama pazartesi tartısı ne olacak onu düşündüğü yokO zaman tarif isteriz
Cumalara hiç birşeyi sığdıramıyoruz
Vallahi yıldım, bizim evde diyet yapmak gerçekten mucize
Sağol canım , iyi ki yakın değilizTarifi yolladım kızlar, keşke yakın olsak hepinize ikram ederim seve seve, daha neler yapardım ❤
Aynı benimki de ye diyorAaa bak o konuda eşim de sıkıntılıdır. Benimleyken haftasonu ye, diyetini haftaici yap diyor. Ama pazartesi tartısı ne olacak onu düşündüğü yok
İyi geceler canımİyi geceler kızlar bu akşam gönlümce giremedim yarın telafi ederim
Sonuçlar geldi mi kuzumİyi geceler. Sabahtan akşama kadar bol koşturmali birgün geçirdim. Hastaneye gittim, ordan okula gidip kızı alip eve geldim. Birde bütün akşam ara ara midem bulandi. Az önce çocukları çok zor durumda uyuttum hâla bulanıyorum :'( akşam yemeği yemedim ama gün içinde cok fazla karısık yedim sanirim ondan olduyarin guzel bir kahvaltiyla inşallah güzel bir başlangıç yapabilirim. Bana destek olur musunuz
Benimki de benim şansıma hiç karışmaz, sadece hasta olduğum zaman yemek alıyım ye dedi, onu dahi reddettim, adamın sesi çıkmadıSağol canım , iyi ki yakın değiliz
Aynı benimki de ye diyor
İyi geceler canım
Tabi ki oluruzİyi geceler. Sabahtan akşama kadar bol koşturmali birgün geçirdim. Hastaneye gittim, ordan okula gidip kızı alip eve geldim. Birde bütün akşam ara ara midem bulandi. Az önce çocukları çok zor durumda uyuttum hâla bulanıyorum :'( akşam yemeği yemedim ama gün içinde cok fazla karısık yedim sanirim ondan olduyarin guzel bir kahvaltiyla inşallah güzel bir başlangıç yapabilirim. Bana destek olur musunuz
Bunun sıvıyağlısını yaparız kahvaltıdaHazır kopyalamayı öğrenmişimKahvaltıların Yeni Gözdesi: Keçi Bacağı - Yemek.com
Pişi tadında puf puf olan keçi bacağı tarifi pazar kahvaltınıza lezzet katacak, afiyetle yenecek bir güzelliğe dönüşecek. Keyfi bol olsun.yemek.com
sara_28 keçi ayağı hamur tarifim bu
Yapanlar nasıl yapıyor, bizim ne eksiğimiz var onlardanAdresimi yazıyorum hemen
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Doyar soymaz kalkınca iyi kilo veriyorum kaptanım, ama şu iki gün öyle yapayım inşallah
Doktor hiç bir şeyin yok deyip yolladıSonuçlar geldi mi kuzum
Benimki bazen ye ye yeBenimki de benim şansıma hiç karışmaz, sadece hasta olduğum zaman yemek alıyım ye dedi, onu dahi reddettim, adamın sesi çıkmadı
Afiyet olsun canım iyi geceler
Valla ikram etmeyi severim ama ye diye zorlamam, bana da zorlanmasını sevmem.Sağol canım , iyi ki yakın değiliz
Aynı benimki de ye diyor
İyi geceler canım
O zaman o doktoru ele, insan sağlığı nasıl büyük vebal, işlerini düzgün yapanlardan Allah razı olsunDoktor hiç bir şeyin yok deyip yolladıemziriyormussun ondanda olur, kisttende olur dedi. Açıkçası bir daha gitmem, hep kaçamak üstün körü cevaplar verdi. Başka sorularda sordum özel şeyler hakkında hep geçiştirdi. İstersem doğum kontrol hapi kullanabilirmişim nasil birşeyse. Sonra eczaneye gittim fiyati sordum 90 dediler almadim. Bir dahaki ay da erken regl olursam o zaman alır kullanirim ve endokrinolojiye gidecegim emzirmeyi bitirince..
Hiç vicdan da yapmaz, gayet rahattır beyefendiBenimki bazen ye ye yesinir ediyo. Kendi yerken vicdan yapıyo
Afiyet olsun canım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?