İyi geceler kaptanımİyi geceler kizlar
Yok yaaa o başka bişey, benimki de zayıflamamı istiyo ama hiç oralı değil. Bütün derdi yeme içmeAnla nasıl istiyor zayıflamamı
Çok geçmiş olsunAma serum bitene kadar hastane ayağa kalktı geri indi bitenee kadar offdiyorum kendi kendime aman kızım senin yerine ben hasta olayım
İyi geceler canımİyi geceler kizlar
Ben dün limonlu kurabiye yaptım, tadına pazar günü bakacağım.Afiyet olsun canım . Senin her mesajını gördüğümde acaba diyorum limonlu tarçınlı kek nasıl oluryapasım geliyor
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
İyi geceler canım
Teşekkür ederim canımDuraksadiginda ben de yapayım,ekran görüntüsü alıp
Adım için mi canim?Uunutmusum ama dununki e de bakabiliyorum uygulamadan atayım canim
Çok geçmiş olsun canım
Ben de Perşembe akşamı mahlepli tuzlu kurabiye yapacağım ablaBen dün limonlu kurabiye yaptım, tadına pazar günü bakacağım.
Hiç kurabiye yemeyen oğlum 2 tane yedi ve çok beğendi
Hahahajaajhhaa olsun o keyfi olması da güzelYok yaaa o başka bişey, benimki de zayıflamamı istiyo ama hiç oralı değil. Bütün derdi yeme içme
Afiyet olsun canım, akşam yemeğini erken yemişsin, şimdiye yakmışsındır bile22 Mart menüsü
6.40 filitre kahve hindistan cevizi yağı ilave ettim
7.40 omlet,yeşillik, zeytin, lor
13.00 gronola süt
16 .00
İki kepçe mercimekli sebze çorbası, kırmızı pancar li sarımsaklı yoğurt ve fırında mücver.mucverin miktarını abarttım yerken ama içinde karnabah,havuç,kırmızı pancar bı sürü yeşillik baharat derken tutamadım
Şu 2 ltShe-Raa Cordelia Zipzip-
O zaman tarif isterizBen dün limonlu kurabiye yaptım, tadına pazar günü bakacağım.
Hiç kurabiye yemeyen oğlum 2 tane yedi ve çok beğendi
Cumalara hiç birşeyi sığdıramıyoruzBen de Perşembe akşamı mahlepli tuzlu kurabiye yapacağım ablalimonluyu da denerim bir gün inşallah. Elimizde bir Cuma günü var o gün ne yesem karar veremiyorum
Vallahi yıldım, bizim evde diyet yapmak gerçekten mucizeHahahajaajhhaa olsun o keyfi olması da güzel
Şimdiden afiyet olsun ablacım, çok lezzetli görünüyorlar
Eline sağlık canım
Adresimi yazıyorum hemen
Doyar soymaz kalkınca iyi kilo veriyorum kaptanım, ama şu iki gün öyle yapayım inşallahAfiyet
Afiyet olsun canım, akşam yemeğini erken yemişsin, şimdiye yakmışsındır bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?