Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaş çok sevdiğim biri davetini geri ceviremedim.başıma ne geleceğini bilerek gittimbende kahve yaptım icicem şimdi.rabbim güzel uykular rüyalar göstersin
Arada oluyor öyle, çokta şey etmeden unutup yola devam etmek lazım Amin canım. Sana da afiyet olsun. İyi geceler, tatlı rüyalar

Canım hiç anlamıyorum diyet çeşitlerinden. Benim bildiğim şey ekmeği yani unu, şekeri, tuzu minimuma indirmek ve yürümek . Tüm diyet çeşitleri bu yola çıkıyor bence

Ben ismimi dusunmeden koydum sanirim
Cunku cevizli yarcinli guzel olur limonla tarcin yakismaz pek

Ay ispanakli olanda ispanagi bol olur di mi?
Aynen öyle. Bazen artan yemeklerin içine bulgur koyup pilav yapıyorum. O da güzel oluyor

İyi akşamlar canım

Afiyet olsun kaptanım
22 mart menum

5 6 adet siyah kuru uzum
Kahve

19.00
Yarim kase Terbiyeli yesil meecimek corbasi
1 yeke tabaginin icinde Kuru fasulye bulgur pilavi
1 lahmacun
1 bardak ayran

Zipzip- @s i d e l y a fesang
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım

14.000 adım attım
2 lt su ictim
Ama daha diyet moduna giremedim fazla yiyorum

Selam canım
İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
İyi geceler canım

Kıyamam ya. Çocuklar mümkünse hiç hasta olmasa… Çok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırımenümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel

Ara15.00 1 fimcan kahve

Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- @B O Z A

Geçmiş olsun
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…