- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Arada oluyor öyle, çokta şey etmeden unutup yola devam etmek lazımArkadaş çok sevdiğim biri davetini geri ceviremedim.başıma ne geleceğini bilerek gittimbende kahve yaptım icicem şimdi.rabbim güzel uykular rüyalar göstersin
Nasıl oldun cicikuşumArada oluyor öyle, çokta şey etmeden unutup yola devam etmek lazımAmin canım. Sana da afiyet olsun. İyi geceler, tatlı rüyalar
Canım hiç anlamıyorum diyet çeşitlerinden. Benim bildiğim şey ekmeği yani unu, şekeri, tuzu minimuma indirmek ve yürümek . Tüm diyet çeşitleri bu yola çıkıyor benceKeşke şok diyet yapsaydım, inan böyle bir geri dönüşü olmazdı. Ketojenik diyet yaptım ben. Aldığım ete kadar besin değeri hesapladım, ağzıma attığım bütün yemeklerin makrolarını yağını, karbonhidratını, proteinini gram gram hesapladım. Keton üretimine başladım (vücudun glikoz yerine yağları yakıt olarak kullanması için yağların oluşturduğu minik parçacıklar), her gün keton ölçümü yaptım, 2 haftada bir kan verdim değerlerimde sıkıntı olmasın diye. Yani o kadar çok emek harcadımki. Sonra ne yaptım biliyor musun? Karbonhidratı yavaş yavaş arttırmam gerekirken ben resmen poğaça börekle beslendim. Diyetin suçu yok, bütün suç benim
Demek kiCanım birkaç serum daha istiyor herhalde
Aynen öyle. Bazen artan yemeklerin içine bulgur koyup pilav yapıyorum. O da güzel oluyorBen ismimi dusunmeden koydum sanirim
Cunku cevizli yarcinli guzel olur limonla tarcin yakismaz pek
Ay ispanakli olanda ispanagi bol olur di mi?
Tebrikler harikasınBu sabah ucundan da olsa tekrar 57yo gördüm
Az önce sevgili beyim zayıflamaya devam edeyim diye bana bir dünya yulaf bar ve hindi füme almış sürpriz diye
Çok tatlılar
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
@s i d e l y aCordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, domates, salatalık, kapya, yeşil zeytin, 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 3 hurma
18.10: Zeytinyağlı kereviz, et köfte ve yoğurt
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3032061
Anla nasıl istiyor zayıflamamıTebrikler harikasın
benimkinin aklına hayatta gelmez
İyi akşamlar canımİyi aksamlar kizlar yine evde değildim anneme, ordan eltime gittim bu arada eve gidip geldim Kuzey i okuldan almak için benimkisi delilik. Tel arabada unutmuşum , eşimle birlikte maça gittievdeki eski telden girdim sabah paylasirim yediklerimi adımları. Bu ara kv kp bizlerde olduğu için çok sık görüşüyoruz ve mümkün olduğunca dikkat etmeye calisiyorum
Afiyet olsun kaptanımBen de menümü yazayım :
22 Mart Salı menüm
12.30 kahvaltı: 1 tabak menemen(1 büyük soğan, 2 biber, 2 domates, 1 yumurta) , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği
16.00 ara: 1 tane tam buğdaylı tereyağlı Konya gevreği
18.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su: 3 litre
Zipzip- @s i d e l y a @L u c i a
Afiyet olsun canım22 mart menum
5 6 adet siyah kuru uzum
Kahve
19.00
Yarim kase Terbiyeli yesil meecimek corbasi
1 yeke tabaginin icinde Kuru fasulye bulgur pilavi
1 lahmacun
1 bardak ayran
Zipzip- @s i d e l y a fesang
İyi geceler canımİyi geceler
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım
14.000 adım attımBugün arkadaşimla buluştum küçük iki tane tuzluve iki parmak kalınlığında küçük tatlı yedim.sporumu yaptım hepsine artı koydum sadece bitki çayı içmedim akşam içince uykumu etkiliyor.senin nasıldı bugün
İyi geceler canım nasilsin
Selam canımSelaaaaaaammm
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Kolay gelsin canım iyi gecelerÇok sık geleemiyorum kızlar ama yarış devam hepinizi cokk öptüm iyi geceler
Oyy o bel ağrısı çok zorsabah geçmiş olur inşallah
Çok iyi yoksa bir lokma alayım diye başlayınca arkası geliyo
Bir de son okuduğum kitap alkolik bı anneyi anlatıyordu.Ben de kendime uyarlsdim, bak o kadın bı yudum alınca ne oluyordu sakın yeme diyorum
Evlat için olsun be,vereceğiz inşallahtiroidin şimdi ne durumda?
Allah'ım evlatlarına bağışlasın,sağlıcakla taburcu olsun inşallah
Oyy kuzum ya,çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırıKıyamam ya. Çocuklar mümkünse hiç hasta olmasa… Çok geçmiş olsun canım.
Bu sabah ucundan da olsa tekrar 57yo gördüm
Yaa ne düşünceliAz önce sevgili beyim zayıflamaya devam edeyim diye bana bir dünya yulaf bar ve hindi füme almış sürpriz diye
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırımenümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel
Ara15.00 1 fimcan kahve
Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- @B O Z A
Geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasınAma serum bitene kadar hastane ayağa kalktı geri indi bitenee kadar offdiyorum kendi kendime aman kızım senin yerine ben hasta olayım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?