- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
başın dönmüyor mu ben öyle evn içinde yürüsem bir süre sonra başım dönüyor7 de uyandim canim evin icinde yürüyorum
Cok soguk disarisi disarda yurusem daha iyi ama
İstanbuldayim, hastane dolu ama randevu yokAyaklarına sağlık canım.
Geçmiş olsun. Bulunduğun yerde eğitim araştırma hastanesi yok mu? Ya ciddi bir durum olsa. Bir de önerdiği hap sende farklı etkilere sebep olabilir . Hormonları etkiliyor çünkü
Afiyet olsun canimGunaydin kaptanim. Kaşarlı peynirli omlet ve ihlamur vardi kahvaltimda :)
Yok canim yaa bazen yerimde adimlama yapiyorumbaşın dönmüyor mu ben öyle evn içinde yürüsem bir süre sonra başım dönüyor
iyi fikirmiş :) aklımda bulunsun bende ofiste bir başa bir sona gidiyorum gören de tarla gibi geniş sanacakAfiyet olsun canim
Yok canim yaa bazen yerimde adimlama yapiyorum
Yorulunca oturuyorum
Gel tavuğum gel
İciliyooooorrrr
Süper be işte bu, enerjini seviyorumİciliyooooorrrr
Ay ayy ifademi de kapmış. Senin için yarım kg daha verilir beeBen de seniiiinnn
Bunu ben de sık kullanırımAy ayy ifademi de kapmış. Senin için yarım kg daha verilir bee
NedeeennnnCuma gelmesin yaa
Amin insallah canimGeçmiş olsun canim inşallah ilacın hemen etki eder
Sagol cnm insallahCanım çok geçmiş olsun dinlen iyice bol sıvı c vitamini al biran evvel iyiles inşallah
Sagol cnmGeçmiş olsun canım. Aynen, bahar geldi yani hastalık mevsimi. Maske olmayınca, eskisi gibi çabuk yayılır
Sagol kaptanimgecmis olsun canim Allah sifa versin
Sagol ablamCanım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Sagol cnm benim
Tartilmak degil zaten hergun tartiliyorumNedeeennnntartilmaya korkuyor musun yoksaa
YaaTartilmak degil zaten hergun tartiliyorum
Cuma cok yogun oluyor ya zor gelmeye basladi artik cogunu bende yapmiyorum listelerin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?