Yok ya bırakmaz iş bölümü yaparız olmadı. Bırakmasin amaYaabırakmayı düşünmüyorsun değil mi? Haklısın çok zor ve emek isteyen bir iş çok haklısın
Bence de biricikimYok ya bırakmaz iş bölümü yaparız olmadı. Bırakmasin ama
covid testi yapmadımı ateşin yüksekmiş canım vitamin al bol bol dinlen ve bol bol su iç inşallah çabucak atlatırsınSagol cnm
Bende 2 sefer yakalandim
Bu en sonki 2 ay onceydi
38,7 en yuksek bu cikti simdiye kadar
Sagol canim
Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi, bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu )
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Kafamda cigerlerimde benle degil, bir an once iyilesmek istiyorum
Ne oluyorTartilmak degil zaten hergun tartiliyorum
Cuma cok yogun oluyor ya zor gelmeye basladi artik cogunu bende yapmiyorum listelerin ama
Valla bu kadar yemek konuşulan diyet topiği de yoktur amaNasıl güzel enerjik bir topic burası ya insanı nasıl güzel motive ediyorsunuz
Bugün 3. Günüm ve şu saate kadar sıfır fire
İciyorukkk. Kızma.
Nasıl güzel enerjik bir topic burası ya insanı nasıl güzel motive ediyorsunuz
Bugün 3. Günüm ve şu saate kadar sıfır fire
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinAma serum bitene kadar hastane ayağa kalktı geri indi bitenee kadar offdiyorum kendi kendime aman kızım senin yerine ben hasta olayım
Cidden yaa, işin özeti oBunu ben de sık kullanırımne diyorum sana ruh eşiyiz ruh ikiziyiz biz
Tartilmak degil zaten hergun tartiliyorum
Cuma cok yogun oluyor ya zor gelmeye basladi artik cogunu bende yapmiyorum listelerin ama
İnşaallah iyi olur ya tartıda, cümle kuramadımCumaya iki gün kaldı
Diyet topiginde ev ekonomisi mi konuscaz. Yemek konuscaz tabi.Valla bu kadar yemek konuşulan diyet topiği de yoktur ama
teşekkür ederim canım ideal kiloma gelince mutlaka yapacağımHazır kopyalamayı öğrenmişimKahvaltıların Yeni Gözdesi: Keçi Bacağı - Yemek.com
Pişi tadında puf puf olan keçi bacağı tarifi pazar kahvaltınıza lezzet katacak, afiyetle yenecek bir güzelliğe dönüşecek. Keyfi bol olsun.yemek.com
sara_28 keçi ayağı hamur tarifim bu
hiç yani bende yemek muhabbetini çok seviyorumDiyet topiginde ev ekonomisi mi konuscaz. Yemek konuscaz tabi.
Şöyle de bir şey var canım tüüü kaka mantığıyla yaklaşınca insan yasak olan cazip geliyor birde linç etmeye kalkılsa kaçamak yapanları üstüne bu sefer insan diyetten soğuyor kaçamak yapsa gizli yapıyor. Yazmaya korkuyor ama burada öyle değil işteValla bu kadar yemek konuşulan diyet topiği de yoktur ama
Şöyle de bir şey var canım tüüü kaka mantığıyla yaklaşınca insan yasak olan cazip geliyor birde linç etmeye kalkılsa kaçamak yapanları üstüne bu sefer insan diyetten soğuyor kaçamak yapsa gizli yapıyor. Yazmaya korkuyor ama burada öyle değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?