- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Afiyet olsun canım.Günaydınlar tünaydınlar.
22 mart menüm
Sabah çeyrek simit
Öğlen 1 lahmacun salata
Akşam 1 tabak pırasa yemeği +2yk yeşil mercimek
Su 3 lt
Sen de çok tatliymişsinHerkes o kadar samimi ve yalın yaklaşıyor ki insan kaçamak yapacağı varsa bile yapamıyor kendi adıma ihanet edecekmiş gibi hissediyorum
Teşekkür ederim canımSen de çok tatliymişsinsozcuklerin yürekten yazıldığı belli. hissediliyor
Cok geçmiş olsun kuzum.Sagol cnm
Bende 2 sefer yakalandim
Bu en sonki 2 ay onceydi
38,7 en yuksek bu cikti simdiye kadar
Sagol canim
Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi, bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu )
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Kafamda cigerlerimde benle degil, bir an once iyilesmek istiyorum
Aynen yiyen yiyor. Enerjiyi yüksek tutmak lazım.Şöyle de bir şey var canım tüüü kaka mantığıyla yaklaşınca insan yasak olan cazip geliyor birde linç etmeye kalkılsa kaçamak yapanları üstüne bu sefer insan diyetten soğuyor kaçamak yapsa gizli yapıyor. Yazmaya korkuyor ama burada öyle değil işte
Teşekkür ederim bitanem darısı her isteyenin başınagözün aydın canım
Tamam ama bir gün de Avrupa tarım politikalarını falan konuşalım yoksa küserimDiyet topiginde ev ekonomisi mi konuscaz. Yemek konuscaz tabi.
Evet canım burası hem disiplinli hem de çok tatlı bir grupŞöyle de bir şey var canım tüüü kaka mantığıyla yaklaşınca insan yasak olan cazip geliyor birde linç etmeye kalkılsa kaçamak yapanları üstüne bu sefer insan diyetten soğuyor kaçamak yapsa gizli yapıyor. Yazmaya korkuyor ama burada öyle değil işte
İyi ki geldinHerkes o kadar samimi ve yalın yaklaşıyor ki insan kaçamak yapacağı varsa bile yapamıyor kendi adıma ihanet edecekmiş gibi hissediyorum
Tabi en tatlı benim her zaman söylüyorum aklınızdan çıkmasınEvet canım burası hem disiplinli hem de çok tatlı bir grup
Bence hiç bir şey olmaz canımbi model vardı adını hatırlamıyorum eger tatlı yiyecekseniz kahvaltıda yiyin diyorduSabah 9dan önce bir sigara böreği iki sarma yenirse ne olur??? Bence bişey olmaz
kesinlikle önemli olan o canım :)Aynen yiyen yiyor. Enerjiyi yüksek tutmak lazım.
kesinlikle öyle canımEvet canım burası hem disiplinli hem de çok tatlı bir grup
iyi ki gelmişimİyi ki geldin
Aynen yaparız canım.ben kendi adıma söylüyorum destek burada çok fazla bazen açlıktan ölüyorum ama bakıyorum burada ki bir cümle beni durduruyor.benim hedef 50 kg olmak hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya gelelimEvet canım aksam ekmegini birakmam lazım bir ara hic aksam ekmek yemiyordum
Basaracagiz birlikte
Sanal alemde olsa elimden geldiğince dikkat ediyorum canımZeynep_Nihal ablasının gülü ne kadar ince düşüncelisin bazen bana da oluyor çok mesaj yazdığım için sayfalar karışıyor görmediğim iletiler alıntılar vs oluyor.
Maşallah sen de güzel spor yapmışsın. Biz sabırsıziz hemen ertesi gün sonuç bekliyoruz. Cuma günü fazlasıyla mutlu olmayı temenni ediyorum.Günaydın hayatımBen 12.000 yaptım spor da var. Daha fazla yapamadım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?