Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim

Geçmiş gitmiş çok şükür. hayat paketinde herkesin payına bir şeyler düşüyor. Mükemmel bir hayatım var diyen yalan söyler.

Geçmiş gitmiş çok şükür. hayat paketinde herkesin payına bir şeyler düşüyor. Mükemmel bir hayatım var diyen yalan söyler.
O kadar doğru söylüyorsunki canım dertsiz insan yoktur herkesin derdi kendine büyüktür yinede Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin

Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim
Çok teşekkürler saracım sağol,neyseki temiz çıkmıştı sonuçlar dr bile kanserin hepüzüntüden stresten kaynaklı olduğunu söylemişti.
Allah rahmet eylesin anneciğininde toprağı bol olsun .
Torun olunca ilk hedefim hemen kalça filimleri oldu neyse ondada bişi çıkmadı.
Buna şükür hocam ya tedavi şansı olmayan dertler olsaydı ömür boyu birde hiç kolay değil oda.
Aynen herkesin hayatında bişileri var maalesef.
Kendim hep güçlü gördüm dayandım isyan etmedim hç bir zaman...

23 Mart yemek fasli kapanmıştır sıvılara devam
Zipzip- She-Raa pastelfit
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, tere, domates salatalık, peynir, zeytin, beş badem, bir dilim tahıllı ekmek, bir kayısı , çay, yarım muz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Salata, iki kabak bir havuçtan sote( iki kaşık yoğurt, iki ceviz , pul biber), kibrit kutusu kadar haş. tavuk
Bitki çayları , iki litre su+detoks suyu
Spor bildirimi daha sonra inşallah.

Amin canım sağolasın herşeyin başı stres

Afiyet olsun canım bende kabak sote yapıyorum

Başka türlü dayanılmaz canım. Güçlü olmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…