Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah kuzum onu bende söylerim hep yiyip yiyip kilo almasaydım diye

Bizim kedi geçen sene ramazanda kizginliga girdi abla zaten sahurdan dolayi gec yatiyorduk birde bu basliyordu miyavlamaya
1 ay sonra kisirlastirdik rahatladik
Ya benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok

Oy kıyamam ufak olduğundan takıyor tabi kafaya

Aaaa yani ne diyeceğimi bilemedim çok üzgün ve şaşkınım bir çocuğa bunu nasıl yapabiliyorlar ya hiç mi vicdan yok bu insanlarda şu gelinen duruma bak ya insanlar ne kadar merhametsiz olmuş
Kıyamam kuzuma geçmiş olsun canım

Kedilerde kendi çocuğu duygusu yokmuş canım dikkat edin yeni doğan kediler arasında dişi varsa birlikte olabiliyormuş baba kedi. Geçen instagram da biri paylaşmış kısır olmayan kedisi bir kaç aylık dişi kediyle (çocuğu hemde )

Benim eşim ve çocuğum da öyle

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdi
Eskiden bundan çok fazla yer yanındada kaç dilim ekmek yerdim ama rahatsız olmazdım şimdi öyle değil
Geçmiş bitmiştir, gidip bir kahve içeyim bari

Mesajı yazmış yollamamışım, 2. Kahveyi içiyorum
Afiyet olsun canım benim

Miden küçülüyor Saram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…