Ah kuzum onu bende söylerim hep yiyip yiyip kilo almasaydım diyeAllahım niden beni yiyip yiyip kg almayan kullarından yaratmadın diye sorasım geliyor bazen
20 yaşında erkek kardeşim var çocuk yiyor yiyor kg almıyor♀ Eve gidiyormuş şimdi hamburger yiyeceğim diyor bende burada erken uyusam sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum
Ya benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?Bizim kedi geçen sene ramazanda kizginliga girdi abla zaten sahurdan dolayi gec yatiyorduk birde bu basliyordu miyavlamaya
1 ay sonra kisirlastirdik rahatladik
Azıcık kekikBendeeee kaşar peyniride ekle ohhh mis
Oy kıyamam ufak olduğundan takıyor tabi kafayaBen kendim de öyle yapıyorum canım. Zaten bana yaptıklarında gülüp geçiyorum ama çocuğum tabi koşarak gelmiş kapıyı yüzüne kapatınca aşağıda biraz ağlamış öyle geldi eve. 3 kuruş bile değil bunlar. Neyse...
Hmmm anladım canım alerji mühim bir konu yemeyiver gitsinÇiğ bana alerji yapıyor canım
az miktarda bazen yemeklere koyarım öyle böyle sarımsakla ilişkim devam ediyor işte
Aaaa yani ne diyeceğimi bilemedim çok üzgün ve şaşkınım bir çocuğa bunu nasıl yapabiliyorlar ya hiç mi vicdan yok bu insanlarda şu gelinen duruma bak ya insanlar ne kadar merhametsiz olmuşÇocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
Aynen azıcık da zeytinyağı ve çok az tuz mmmmmmAzıcık kekik
Ohhhh afiyet olsunAynen azıcık da zeytinyağı ve çok az tuz mmmmmm
Sağol canım benim ama bunu yemek için biraz daha beklemem gerekiyor ideal kiloma gelmeliyimOhhhh afiyet olsun
İnşallah kuzum o da olacakSağol canım benim ama bunu yemek için biraz daha beklemem gerekiyor ideal kiloma gelmeliyim
Kedilerde kendi çocuğu duygusu yokmuş canım dikkat edin yeni doğan kediler arasında dişi varsa birlikte olabiliyormuş baba kedi. Geçen instagram da biri paylaşmış kısır olmayan kedisi bir kaç aylık dişi kediyle (çocuğu hemde )Ya benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok
AhahahAynen azıcık da zeytinyağı ve çok az tuz mmmmmm
Benim eşim ve çocuğum da öyleAllahım niden beni yiyip yiyip kg almayan kullarından yaratmadın diye sorasım geliyor bazen
20 yaşında erkek kardeşim var çocuk yiyor yiyor kg almıyor♀ Eve gidiyormuş şimdi hamburger yiyeceğim diyor bende burada erken uyusam sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum
Teşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdiAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım benimGeçmiş bitmiştir, gidip bir kahve içeyim bari
Mesajı yazmış yollamamışım, 2. Kahveyi içiyorum
Burası hep böyle canimmmmAhahahkendi kendimizi acıktırıyoruz şuan
Miden küçülüyor SaramTeşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdi
Eskiden bundan çok fazla yer yanındada kaç dilim ekmek yerdim ama rahatsız olmazdım şimdi öyle değil
Afiyet olsun canım benim
Sinir oluyorum ben ama yaBenim eşim ve çocuğum da öyle
Bana yaptiran hayat sanada yaptırabilir kaptanımEvlenmeden once sorarım
Sevsin de ben evde pisirmem
Gerci buyuk konusmamak lazim
Yazarim artik size iskembe pisiriyorum diye
Aynen canım o halde ne yapıyoruz derin bir nefes alıp bunları unutuyoruzAhahahkendi kendimizi acıktırıyoruz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?