- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Hayrolsun inşallahBenim bugün çok uykum geliyor iş yerinde olmasam kafayı vurup uyuyasım var başımda çok ağrıyor değişik bir durum
İnşallah canımBirkaç ay içinde olacaksın canım sonra buraya foto atacaksın
Geçti canım iyiyim şimdiHayrolsun inşallah
152.000 . Mesaj Tebrikler tatlım.Helal kız sana bak ağzının tadını bilen bir fıstık çıktı
Sana da rabbim iyi komşular versin.gonlunde nerede ev almak var ise hayırlısı ise nasip etsin
AMiN canım
Neyse canım sağolsun 153.000e inşallah152.000 . Mesaj Tebrikler tatlım.
Gelmiş geçmiş olsun canımErkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.
YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..
Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Ne iş yapıyorsun canımGeçti canım iyiyim şimdi
Yok canim yapmadicovid testi yapmadımı ateşin yüksekmiş canım vitamin al bol bol dinlen ve bol bol su iç inşallah çabucak atlatırsın
Sagol canimCok geçmiş olsun kuzum.
Yarim alintilamis
Canım inşallah bu gece rahatça uyur yarın daha iyi kalkarsınYok canim yapmadi
Her gitmemde mutlaka yapardi bu sefer yapmadi
Antibiyotik tedavisine basladik dun
Sagol canim
Yarim alintilamis
Genel durumum dune bakarak iyi fakat hala kötü durumdayim
Allah sizden de razı olsun canımAmin kuzummmgüzel kalplim benim allah senden razı olsun
İki kere verdim ama olmadıYemek yarismalarinda oy ver canim 2008 yilinda uye olmussun belki denk gelir pro olursun
Ya da 50 lira
Yaaa prensesim benimBen varım.
Bunu bana yapmayacaktinBen sevmiyorum.
Boğaz derdine düşünce fark etmemişiz152.000 . Mesaj Tebrikler tatlım.
151000 i kim yazdi ki152.000 . Mesaj Tebrikler tatlım.
E daha yeni 10.000 sayfa olmamış mıydık uçtuk gidiyoruz151000 i kim yazdi ki
Ne zaman 152 olduk
Yaa ama eger kisirlastirma yapmazsaniz bir yila evde 10-15 kediye ulasirsinizYa benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?