Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım gün kurusu, pırasa, kayısı çayı . Bunlar faydalı olabilir
Teşekkür ederim
Ben hap kullanıyorum canım. Bekunis. Bazen işe yarıyor bazen o bile yaramıyor
İnşallah ihtiyaç kalmaz
Detoks suyu yeşilçay ve yürüyüş
Teşekkür ederim
Yok bırakamam, korkuyor, panik oluyor. Sokak kedileri onu çiğ çiğ yer.
Hem burda pek sokak kedisi yok
Anladım canım,bir an once çözülür insallah
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim

Yakınmı okul evine uzakmı arabayla gittiğine göre gene mesafe var herhalde.
İyi derslerin olsun hocam.
Sağol canım hepimize olsun sağlıklı olalımda
Biraz uzak canım. Arabayla 25 dakika sürüyor. Trafik olunca daha fazla. Otobüs var ama çok dolaşıyor bir saati geçiyor.
Teşekkür ederim dileklerin için

Biraz uzak canım. Arabayla 25 dakika sürüyor. Trafik olunca daha fazla. Otobüs var ama çok dolaşıyor bir saati geçiyor.
Allah herkese evinin yakınında çalışmayı nasip etsin. Ben eskiden 3 ayrı araçla bir buçuk saat yol çekiyordum git gel 3 saat şimdi yürüyerek 5 dakika

Çokta yakın değilmiş okul mesafesi,arabayla dha rahat tabi gidip gelmek,otobüsle sıkıntı zaten bide dolşaınca yolda uzuyor.
Rica ederim hocm ne demek

Kızlar Instagram da kilo ile ilgili bir sohbet bilgilendirme olacak.neden kilo alıyoruz,neden veremiyoruz vs.psikolojik sebeblerini anlatacak Barış Muslu Instagram hesabından dinleyebilirsiniz bugün akşam 11 de.sevdiklerinize haber verin dedi.bende size haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…