- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Izgara tavuk diye düşünüyorum ama bakalım :)Salata ve çorbada olabilir yada yanında ızgara tavuk gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izgara tavuk diye düşünüyorum ama bakalım :)Salata ve çorbada olabilir yada yanında ızgara tavuk gibi
Çok şükür sen nasılsınSelam canim nasılsin![]()
Hemde doyurucu olur,kızımda genelde evden götürüyor yemeklerini yoksa dışardan yiyorlar.Izgara tavuk diye düşünüyorum ama bakalım :)
Teşekkür ederimCanım gün kurusu, pırasa, kayısı çayı . Bunlar faydalı olabilir
Ben hap kullanıyorum canım. Bekunis. Bazen işe yarıyor bazen o bile yaramıyor![]()
Teşekkür ederimDetoks suyu yeşilçay ve yürüyüş
Anladım canım,bir an once çözülür insallahYok bırakamam, korkuyor, panik oluyor. Sokak kedileri onu çiğ çiğ yer.
Hem burda pek sokak kedisi yok
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
teşekkür ederimMerhaba canim sinavlarinda basarilar diliyorum![]()
Teşekkür ederim bitanemIyi dersler ablacim![]()
Biraz uzak canım. Arabayla 25 dakika sürüyor. Trafik olunca daha fazla. Otobüs var ama çok dolaşıyor bir saati geçiyor.Yakınmı okul evine uzakmı arabayla gittiğine göre gene mesafe var herhalde.
İyi derslerin olsun hocam.
Sağol canım hepimize olsun sağlıklı olalımda![]()
Allah herkese evinin yakınında çalışmayı nasip etsin. Ben eskiden 3 ayrı araçla bir buçuk saat yol çekiyordum git gel 3 saatBiraz uzak canım. Arabayla 25 dakika sürüyor. Trafik olunca daha fazla. Otobüs var ama çok dolaşıyor bir saati geçiyor.
Teşekkür ederim dileklerin için![]()
Çokta yakın değilmiş okul mesafesi,arabayla dha rahat tabi gidip gelmek,otobüsle sıkıntı zaten bide dolşaınca yolda uzuyor.Biraz uzak canım. Arabayla 25 dakika sürüyor. Trafik olunca daha fazla. Otobüs var ama çok dolaşıyor bir saati geçiyor.
Teşekkür ederim dileklerin için![]()
Çok şanslısın kuzum senin için çok sevindim.Allah herkese evinin yakınında çalışmayı nasip etsin. Ben eskiden 3 ayrı araçla bir buçuk saat yol çekiyordum git gel 3 saatşimdi yürüyerek 5 dakika
![]()
Teşekkür ederim biricikim inşallah sen de yakınına geçersin en yakın zamandaÇok şanslısın kuzum senin için çok sevindim.![]()
Iyiyim bende canimÇok şükür sen nasılsın![]()
Günaydın canimGünaydın gençler![]()
Çok şanslısın bu konuda uzak oldumu stres tabiAllah herkese evinin yakınında çalışmayı nasip etsin. Ben eskiden 3 ayrı araçla bir buçuk saat yol çekiyordum git gel 3 saatşimdi yürüyerek 5 dakika
![]()