Hoşgeldin canımMerhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
HoşbuldukHoşgeldin canım
Hoşgeldin minnoşumMerhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
Teşekkür ederiz ablasının gülüKızlar Instagram da kilo ile ilgili bir sohbet bilgilendirme olacak.neden kilo alıyoruz,neden veremiyoruz vs.psikolojik sebeblerini anlatacak Barış Muslu Instagram hesabından dinleyebilirsiniz bugün akşam 11 de.sevdiklerinize haber verin dedi.bende size haber vereyim dedim
Kolay gelsin Şiram eksine çok sevindimGünaydınlarrrrr
Evet yarın Cuma, kafalarda belirlendi mi ödüller
Neyseki ben bugün gece berbattım, en son sabah 5 gibi eşimin bebeğimi kucağımdan aldığını hatırlıyorum. Sonrası bayılmış gibi uyumuşum. Çok değil ama 1,5 saatcik. Olsun o bile şu son 8,5 aydaki en güzel uykularımdan biriydi, o kadar güzeldi ki rüya bile gördüm
Bir saat önce tartıldım, kahvaltı öncesi ve tartı güzel bir sayı gösterdi, yarın daha aşağısını gösterir inşallah
Benim oğlan bağırıyor mama diyip duruyor, elimden geldiğince fırsat buldukça geçmiş yapacağım . Ara ara yazabilirim, bu da çok alakasız cevap veriyor denilmesin lütfen ziraaa 60 küsür bildirim var
HoşbuldukHoşgeldin minnoşum
O zaman yarın free takilamazsin.Bir Suriyeli öğrencim bana pazartesi pilavlarından getirecekmişşş
Hoş geldinnMerhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
Eksiler güxel gelecek ozamanGünaydınlarrrrr
Evet yarın Cuma, kafalarda belirlendi mi ödüller
Neyseki ben bugün gece berbattım, en son sabah 5 gibi eşimin bebeğimi kucağımdan aldığını hatırlıyorum. Sonrası bayılmış gibi uyumuşum. Çok değil ama 1,5 saatcik. Olsun o bile şu son 8,5 aydaki en güzel uykularımdan biriydi, o kadar güzeldi ki rüya bile gördüm
Bir saat önce tartıldım, kahvaltı öncesi ve tartı güzel bir sayı gösterdi, yarın daha aşağısını gösterir inşallah
Benim oğlan bağırıyor mama diyip duruyor, elimden geldiğince fırsat buldukça geçmiş yapacağım . Ara ara yazabilirim, bu da çok alakasız cevap veriyor denilmesin lütfen ziraaa 60 küsür bildirim var
Hafta sonuna dikkat etBir Suriyeli öğrencim bana pazartesi pilavlarından getirecekmişşş
Bu hafta ara vericem ya, öldüm açlıktanO zaman yarın free takilamazsin.
İnşallah ablacım, kilom fazla olduğu için güzel gidiyor. Biraz zayıfladıktan sonra daha az verirmişim gibi geliyorHoş geldinn
Eksiler güxel gelecek ozaman
Aaaa bilmiyordum.yapabilsek dengeli yemek yemeği.bir hafta yiyip iki hafta aç kalmayız.ne olacak bizim sonumuzBu hafta ara vericem ya, öldüm açlıktan
Pazartesi pilav varya ondan dedim..Yicem ablacım bu haftaaa
HoşbuldukHoş geldinn
Eksiler güxel gelecek ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?