- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Uyu biraz dinlen.O kadar açlıktan sonra birden doyunca uyku bastırdı zaten gece de uyumamıştım
Doyuruyor birde o kadar güzel yapmışlar ki lezzetliydi ama kuru olmasın diye yağı basmamışlar yine de kuru değildiŞükürtavuk şiş çok iyi bir alternatif bence de. Az da olsa bastırıyor sisirmeden diye düşünüyorum.
Bugün enerjim iyi deli gibiyim bakma iş çok yoğunum ama güneş herhalde iyi geldikendinle sana mutluluklar diliyorum maşallah sana mavişim
Öyle yaptım ablacım saklama kabım vardı salatası piyazı da kaldı onları da koydum saklama kabına mis gibi yarın yerim atılmaz sonuçta hatta 3 dilim esmer ekmek koymuşlar onları eve götüreyim dedim atmak yerineIsınsın artık çok üşüdük bu kış
Kolay gelsin kuzum
Oda hata yapmışda sallamış gene
Afiyetler olsun
Bende leblebi kemiriyorum kayısı çayının yanında 2 tanede hurma var
Afiyetler olsun hepsini yemediğin iyi olmuş yarında kalır yersin.
Saol ablacımAfiyet olsun canım
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Aynen yarına hazır yemek işte ne güzel,afiyetle yersin yemeğiniÖyle yaptım ablacım saklama kabım vardı salatası piyazı da kaldı onları da koydum saklama kabına mis gibi yarın yerim atılmaz sonuçta hatta 3 dilim esmer ekmek koymuşlar onları eve götüreyim dedim atmak yerine
İyi oluyor akşam uğraşmamış oluyor insan :) önümüzdeki haftaya da Allah Kerim :)Aynen yarına hazır yemek işte ne güzel,afiyetle yersin yemeğini
Kesinlikle yemek olunca rahat tabi.İyi oluyor akşam uğraşmamış oluyor insan :) önümüzdeki haftaya da Allah Kerim :)
tesekkur ederimafiyet olsun
afiyet olsun23 mart menum
11.00
2yumurta
Biraz peynir biraz zeytin 2 dilim ekmek
15.00
3biskuvi
Kahve
18.30
Yogurtlu yesil mercimek corbasi
4 dilim kabak mucver
Yarim kase yogurt
Zipzip- s i d e l y a fesang
Yarın göreceğiz kuzum ne kadar muhteşem olduğumuSuper gidiyorsun
Her konuda muhtesem gidiyorsun ortim
Sagol adasimKolay gelsin canım
Bende 1.58 32 yasBen de 33 canım verme diyorlar bu da iyi diyorlar da 55 iyidir boy 1.58 ne yapiyim
Sagol fesangcimKolay gelsin zıpzıpım
Afiyet olsun canimKocaman sandviçimi bitirdim mutluyum
Afiyet olsun canimŞükür doydum kızlar. Tavuk şiş çorba söyledim porsiyonu büyüktü tavuğun yarısını yedim yarısını da eve götüreyim yarın öğlen yemek için getiririm dedim eskiden olsa oturup hepsini yerdim
Afiyet olsun canimBen de ilk öğünumu yedim aynı duygular içindeyim
saol canımSagol adasim
Bende 1.58 32 yas
Su an kilomu soylemeyecegim
Sagol fesangcim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?