Canım belki yenir de ben az miktar yiyemiyorum. Bak asla abartmıyorum 15 mücver yemisligim var yanında bol ekmek ileSagol canim
Diyette yenmiyor mu canim. Az un koydum geri kalan sebze ve yumurta zaten sende yap ben oyle sebzeli seyleri cok seviyorum
Birde ekmekleCanım belki yenir de ben az miktar yiyemiyorum. Bak asla abartmıyorum 15 mücver yemisligim var yanında bol ekmek ile
Okulun futbol finali varmış ona gideceklermiş, bişeyler. Ama bize bişey söylenmedi. Ben de göndermedim.Merhaba bitanem. Hayırdır niye göndermedin çocukları
Ben aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"
3 gün kahvaltıda içiyosun, öğlen ve akşam tavuk-salata veya sebze-yoğurt yiyiyosun. Ben biraz çorba filan ekledim , çok acıktım çünkü. Detoks sütüne de ceviz ekledim .
Detok sütü kahvaltısı, hepsini bızzt yapıp içiyorsun.
1 b süt
1 yk yulaf
1 tk keten tohumu
3 kuru kayısı
Ekledim hayatım, yukarda detoks sütüŞok diyet yapıyorsun resmen vücuduna kendine zarar veriyorsun.
Nedir bu detoks sütü
Anladım canım
Oda öyle harcıyor hemen
Yapacağın şey basit aslında,evden çıkarken kahvaltını yapma şansın varsa yap,öğlende evden z.yağlı yemek varsa ondan götür yanınada salata yedinmi zaten doyarsın.
Bak işte herkes hata yapabilirmiş,ama hatasını kabul etmemiş boşver diyip sallamış
Ben yaşlanmış hissediyorum kendimiEveeet şaka maka orta yaşa geldim
Süt var bunda ben içemem ki sütüEkledim hayatım, yukarda detoks sütü
Ben intihar edeyim o zamanBen yaşlanmış hissediyorum kendimi
Neyyyy 15 mücvermiCanım belki yenir de ben az miktar yiyemiyorum. Bak asla abartmıyorum 15 mücver yemisligim var yanında bol ekmek ile
Evet ben de firinda yaptim havuc ve patatesleFırında yapıyorlar birde hiç denemedim onuda,içine havuç ve patateste katarım ..
Canım belki yenir de ben az miktar yiyemiyorum. Bak asla abartmıyorum 15 mücver yemisligim var yanında bol ekmek ile
Fırında yapsam eşim yemez karnıyarık yaprken patlıcanı fırında kızartmıştım beğenmemişti hatta,direk kızaetma olarak seviyor.Evet ben de firinda yaptim havuc ve patatesle
Abooooo kiz zaten icinde un var
İşte sen benim iştahımı anla. Mucverler de öyle küçük değildi. Ben yedim mi tam yerim kekimEvet ben de firinda yaptim havuc ve patatesle
Abooooo kiz zaten icinde un var
Nasıl yedin öyle midene bişi olmamış.İşte sen benim iştahımı anla. Mucverler de öyle küçük değildi. Ben yedim mi tam yerim kekim
Hoş geldin ortağımSelamlar
ben yine kaytardım
Salı Menüm 12:30 gibi
Alakasız diyebilirsiniz ama bamya yemeği :))
yeşillik
çeyrek dilim ekmek
zeytin 4 tane
Ara
yoğurt
Akşam19:00 gibi
4 köfte
1 çatal makarna
Aralıklı oruçta da kahvaltı öğlen yemek istediklerin birbirine karışıyor
Çarşamba
Kahvaltı 09:30 gibi
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğlen 14:00gibi
Tavuk göğüs sote
2 yemek kaşığı kadar pilav
yoğurt
Akşam yemedim
spor yapamadım bu ara
Kaç yaşındasın ki ablacımBen intihar edeyim o zaman
58 oldumKaç yaşındasın ki ablacım
Annemle yaşıtsın :)58 oldum
Sagol canim amin insallahAfiyet olsun. Alla acil şifalar versin inşallah
Sagol cnmAfiyet olsun canim
Nasil oldun canim daha iyisindir insallah
Ablacım benim midem Konya ovası gibiNasıl yedin öyle midene bişi olmamış.
Hoş geldin ortağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?