- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İyi bence , daha ne olsun. Son hedefin ne peki ve boyun kaç ?İkizim yedim aldım yemedim verdim. Ben burda 3 kere kırmızı kaptan oldum ilk ikisinde haftayı kilo alıp kapatmıştımbu hafta yine verme surecindeyim.
Bu gruba 65 civarı ile başladım iki hafta kilo verdiysem bir hafta aldım böyle böyle şimdi 57lere düştüm
Harika, ben şimdi başladım diyebilirim. İş çok yoğundu , telafi edicem inşaallahBir litre su bitti. @B O Z A
ŞükürŞükür doydum kızlar. Tavuk şiş çorba söyledim porsiyonu büyüktü tavuğun yarısını yedim yarısını da eve götüreyim yarın öğlen yemek için getiririm dedim eskiden olsa oturup hepsini yerdim
Isınsın artık çok üşüdük bu kışBurasida pazartesiden sonra isiniyor galiba 15 derece gosteriyor
Kolay gelsin kuzumPazara gidiyorum kizlar görüşürüz 1 saate gelirim
Oda hata yapmışda sallamış geneO arkadaş da çalışan ablacım ama eski çalışan
Afiyetler olsunKocaman sandviçimi bitirdim mutluyum
Afiyetler olsun hepsini yemediğin iyi olmuş yarında kalır yersin.Şükür doydum kızlar. Tavuk şiş çorba söyledim porsiyonu büyüktü tavuğun yarısını yedim yarısını da eve götüreyim yarın öğlen yemek için getiririm dedim eskiden olsa oturup hepsini yerdim
Kolay gelsinPazara gidiyorum kizlar görüşürüz 1 saate gelirim
Evet baya 36 beden oluyorum öyle kemiklerim ince çünkü bel ince kalcam var iyi duruyorşuan sanırım kendime yürüyorum
Afiyet olsun canımŞükür doydum kızlar. Tavuk şiş çorba söyledim porsiyonu büyüktü tavuğun yarısını yedim yarısını da eve götüreyim yarın öğlen yemek için getiririm dedim eskiden olsa oturup hepsini yerdim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun.
Boyum 1.65 son hedefim 55 ama şart değil şu anda da mutluyum. Senin hedef nedir?İyi bence , daha ne olsun. Son hedefin ne peki ve boyun kaç ?
Teşekkür ederim BozacanAfiyet olsun
İnşallah yarın 81in altını görürsünÇok açım, yemek söyleyemedim, yoğunluktan, 2 saate yicem. Bugün hata yapmamalıyım, 100 gram veririm zaten. Sabah gelsin 81 ama işte kiloyu da kapmak, çok kolay. Tek öğün hatam yarına yansır .
Akşam sakın kafayla yazicamBoyum 1.65 son hedefim 55 ama şart değil şu anda da mutluyum. Senin hedef nedir?
Sagoll sen de,Teşekkür ederim Bozacan
Hamile olanÇocuklarmı yoruyor seni,sen birde hamileydin demi belki bir bıkkınlık filan vardır yorgunluk olabilir.
Bende 2 haftadir toparlayamiyorum
Doğru ya çok pardonHamile olanaskrhpozitif ben 2. Bebekten sonra daha dogurmam Cocuklar misafir havalar buz disari cikamamk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?