Canım canım güzeller güzeli kaptanım çok tşk ederim sayenizdeGünaydın kaptanim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Yavas ilerlemiyorsun bence cok guzel kilo veriyorsun
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Ekledim canimZipzip- yazmayı unuttum canım masterfit varım
Tamam canim Allah kolaylik versin bu haftayi atlattiktan sonra rahatlarsın insallahZipzip- kaptanım bu hafta çok yogunum. Masterfite girmeyeceğim. Haftaya cuma beni ilk sıraya yaz lütfen. Kaçırma beni. Şu sınav haftasını bir atlatalim inşallah.
Artinin buyuk bir kismini atmissin canim bu hafta daha iyi olacak insallah
Zipzip- kaptanım motivasyonumun iyi olmasına muhteşem demiştir kordişim başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ...
insan, içinde başlama hissi yokken kendini biraz rahat bırakınca yola daha iyi devam ediyorzipzipcim biliyor ki ben artık çok daha iyi döndüm sahalara
75 kritik eşiğini geçtin. Kim tutar artık seniTeşekkürler canım ortimmm
Evet canım bundan sonra daha iyi olacakGünaydın canim
Ekledim canim
Tamam canim Allah kolaylik versin bu haftayi atlattiktan sonra rahatlarsın insallah
Artinin buyuk bir kismini atmissin canim bu hafta daha iyi olacak insallah
Sorma canım 75 gözümde çok büyüyordu peşindeyim senin75 kritik eşiğini geçtin. Kim tutar artık seni
O kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Tebrikler böcüüümmm harikasınO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Tebrik ederim canımO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Gel gel su çok güzelSorma canım 75 gözümde çok büyüyordu peşindeyim senin
Annem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım.Eksilerin güzelliğine7 ler geliyorrrr
Tebrikler
Başarılar kaptanımNe sınavına giriyorsun? Annen nasıl oldu?
Tamam canim ekledimistiyorum canım :) daha da motive eder beni :)
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Canım canım güzeller güzeli kaptanım çok tşk ederim sayenizde
Tamam canim ekledimZipzip- kaptanım bu hafta da masterfit Ramazanda egzersiz grubuna gecmek istiyorum. Ramazanı kilo almadan kapatsam mutlu olurum
Gözünüz Aydın kuzum rabbim şifa versin inşallah bundan sonra çok daha iyi olsun anneciğinAnnem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım.
Bunu nasıl yaptım detoks sütü sen miydin? Aç kalan miydi ya da off kafam çok karışıkO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?