Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Günaydın canim
Zipzip- yazmayı unuttum canım masterfit varım
Ekledim canim
Zipzip- kaptanım bu hafta çok yogunum. Masterfite girmeyeceğim. Haftaya cuma beni ilk sıraya yaz lütfen. Kaçırma beni. Şu sınav haftasını bir atlatalim inşallah.
Tamam canim Allah kolaylik versin bu haftayi atlattiktan sonra rahatlarsın insallah
İki hafta önce : 94.7 kğ
Bugün : 96.2 kğ
Fark : +1.5 kğ

Zipzip- Cordelia Eki Görüntüle 3033982
Artinin buyuk bir kismini atmissin canim bu hafta daha iyi olacak insallah

Eksilerin güzelliğine 7 ler geliyorrrr

Tebrikler

Başarılar kaptanım Ne sınavına giriyorsun? Annen nasıl oldu?
Annem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım.

Kızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocaman bakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım

istiyorum canım :) daha da motive eder beni :)
Tamam canim ekledim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Canım canım güzeller güzeli kaptanım çok tşk ederim sayenizde

Zipzip- kaptanım bu hafta da masterfit Ramazanda egzersiz grubuna gecmek istiyorum. Ramazanı kilo almadan kapatsam mutlu olurum
Tamam canim ekledim

Annem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım.
Gözünüz Aydın kuzum rabbim şifa versin inşallah bundan sonra çok daha iyi olsun anneciğin

O kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Bunu nasıl yaptım detoks sütü sen miydin? Aç kalan miydi ya da off kafam çok karışık masallah sübhanallah çok güzel eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…